Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μέσα μεταφοράς Αθήνα: Οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια
ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα μεταφοράς Αθήνα: Οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια

Μέσα μεταφοράς Αθήνα: Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τη 2α και 3η Ιανουαρίου 2020, θα εφαρμοστεί έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης.

Μέσα μεταφοράς Αθήνα: Τροποποιήσεις προβλέπονται στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς για τις επόμενες ημέρες, λόγω της εορταστικής περιόδου. Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τις ημέρες αργίας, για την περίοδο 1η έως και 6 Ιανουαρίου 2020, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τη 2α και 3η Ιανουαρίου 2020, θα εφαρμοστεί έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης.

Συγκεκριμένα τις μέρες αυτές τα λεωφορεία θα επιστρέψουν στα αμαξοστάσια έως τις 23:00 το βράδυ, που σημαίνει ότι τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις αφετηρίες γύρω τις 22:00. Δείτε εδώ τα ειδικά δρομολόγια που θα ισχύουν τις επόμενες ημέρες και σε ΗΣΑΠ και Μετρό.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στις συχνότητες δρομολογίων του Τραμ, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Μέσα μεταφοράς Αθήνα: Προαστιακός

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα υπάρξει αναστολή συγκεκριμένων δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Θα ανασταλούν επίσης δρομολόγια τρένων μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης και σε όλη την Ελλάδα.

Δρομολόγια Πειραιάς – Αεροδρόμιο – Πειραιάς, Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς και Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια: Καμία μεταβολή

Δρομολόγια Κορωπί – Λιόσια – Κορωπί

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020: Καταργούνται όλα τα δρομολόγια

Σημείωση: Το ίδιο τμήμα θα εξυπηρετείται από τα δρομολόγια Πειραιάς – Αεροδρόμιο – Πειραιάς και Λιόσια – Αεροδρόμιο – Λιόσια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις