Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιστροφή κρατούμενου Δομοκός: Δεν γύρισε στην ώρα του ο βαρυποινίτης των φυλακών
ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή κρατούμενου Δομοκός: Δεν γύρισε στην ώρα του ο βαρυποινίτης των φυλακών

Επιστροφή κρατούμενου Δομοκός: Περπάτησε από εκεί που τον άφησε το λεωφορείο μέχρι τις φυλακές, επειδή δεν είχε λεφτά για ταξί και άργησε δύο ώρες.

Επιστροφή κρατούμενου Δομοκός: Δεν επέστρεψε στην ώρα του βαρυποινίτης των Φυλακών Δομοκού. Συγκεκριμένα ο κρατούμενος είχε εξαήμερη άδεια. Την άδεια ο κρατούμενος είχε πάρει για τις γιορτές, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, στη συνέχεια φάνηκε ότι ο κρατούμενος δεν είχε σκοπό να αποδράσει, αλλά καθυστέρησε λόγω των συγκοινωνίων. Ειδικότερα, ο 39χρονος χρειάστηκε να περπατήσει από το σημείο που τον αποβίβασε το λεωφορείο από την Καρδίτσα μέχρι και τις Φυλακές.

Ο λόγος ήταν ότι ο κρατούμενος δεν είχε χρήματα να πάρει ταξί και έφτασε με καθυστέρηση δύο περίπου ωρών. Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος Έλληνας εκτίει ποινή κάθειρξης για σωρεία κακουργηματικών και άλλων πράξεων. Ενδεικτικά παραδείγματα των κακουργημάτων του είναι, η ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία, ληστεία, απόπειρα ληστείας και κλοπές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις