Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νταϊάνα Ύδρα: Ο Ζαμπούνης, για τη φωτογραφία που “έχτισε” τον εκδοτικό του οίκο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νταϊάνα Ύδρα: Ο Ζαμπούνης, για τη φωτογραφία που “έχτισε” τον εκδοτικό του οίκο

Νταϊάνα Ύδρα: Για τη φωτογραφία της Νταϊάνα με την οποία έφτιαξε τον εκδοτικό του οίκο μίλησε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Νταϊάνα Ύδρα: Ο Χρήστος Ζαμπούνης μίλησε στο Happy Day για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κάποτε έτυχε να βρίσκεται στην Ύδρα, όταν είχε πάει εκεί και η Νταϊάνα και από μία φωτογραφία της που πούλησε στα βρετανικά ΜΜΕ έβγαλε πολλά χρήματα και άνοιξε τον εκδοτικό του οίκο. “Είχα την τύχη, όταν ήμουν στην Ύδρα, να με ειδοποιήσει ο φωτογράφος του νησιού που έβγαζε τους ανθρώπους που έβγαιναν από τα κρουαζιερόπλοια, ότι είναι η Νταϊάνα στο λιμάνι. Ήμουν σε μια παραλία, δεν ξέρω πώς πήγα, κολυμπώντας, με ελικόπτερο… Όταν έφτασα είχε φύγει η Νταϊάνα, αλλά αυτός την είχε φωτογραφίσει. Με αυτή τη φωτογραφία που έγινε εξώφυλλο στη Sun, στην Daily Mail.. με τα χρήματα από αυτές τις πωλήσεις, μπόρεσα και έκανα τον εκδοτικό οίκο”, είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Για τον Χάρι και τη Μέγκαν είπε: «Ο Χάρι είχε από μικρός φυγόκεντρες τάσεις από το παλάτι. Με τη Μέγκαν… κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Δεν είναι καμία άμυαλη κοπέλα 19-20 ετών που βγαίνει στην τηλεόραση και χάνει τα μυαλά της. Είναι 37 χρονών κοπέλα. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι ανάμεσα στην έννοια του καθήκοντος, που είναι πολυ σημαντική για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Εκείνοι όταν ξυπνούν το πρωί, έχουν ένα πρόγραμμα. Όταν το έβλεπε η Μέγκαν το πρόγραμμα έλεγε «δεν είμαστε για τέτοια, δεν είναι ζωή αυτή. Εγώ θέλω να πηγαίνω βόλτες, να ζω σαν σελέμπριτι».

Για τον Χάρι είναι ασέβεια αυτό που έκανε. Απέναντι στη μητέρα του, τη βασίλισσα και στον βρετανικό λαό. Όλα αυτά είναι καμώματα. Δεν επιτρέπονται. Η Μέγκαν έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει ως Μέγκαν Μαρκλ. Όχι ως δούκισσα του Σάσεξ. Δεν μπορείς να έρχεσαι να παίρνεις ένα τίτλο και να εκμεταλλεύεσαι τον τίτλο οικονομικά. Αυτό ενοχλεί πολύ, όχι μόνο την Ελισάβετ, αλλά και τους Εγγλέζους οι οποίοι έχουν μια αγάπη για τον θεσμό αυτό. Και μάλιστα δέχτηκε αυτή την ανόμοια δέσμευση. Και η ανομοιότητα δεν είναι τόσο ιστορία δέρματος, ή εθνικότητας, ή επαγγέλματος, είναι ανομοιότητα στα αξιακά συστήματα. Με άλλες αξίες μεγάλωσε η Μέγκαν με άλλες ο Χάρι. Απ’ ότι φαίνεται η Μέγκαν σέρνει τον Χάρι από τη μύτη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις