Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κιλκίς: Δυστύχημα με έναν νεκρό οδηγό φορτηγού
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κιλκίς: Δυστύχημα με έναν νεκρό οδηγό φορτηγού

Τροχαίο Κιλκίς: Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 56 χρόνων, τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Τροχαίο ΚιλκίςΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γερακαριού – Δίβουνου Κιλκίς, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό ιδιωτικής χρήσης. Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 56 χρόνων, τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, εγκατέλειψε πεζός τον χώρο του δυστυχήματος, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο στη Μακεδονία σήμερα. Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 35ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας, οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα πεζό. Σύμφωνα με την αστυνομία, όχημα παρέσυρε τον πεζό, του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του, έξω από τη Θεσσαλονίκη στο ρεύμα προς Βέροια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο και τον άτυχο άνδρα και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας. Όπως αναφέρει το thestival όλα συνέβησαν στις 02.30 τα ξημερώματα. Το όχημα παρέσυρε τον πεζό και τον εγκατέλειψε στο σημείο. Ο άνδρας έχασε τη ζωή του ακαριαία. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε από διερχόμενο πολίτη, μετέφερε τον νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις