Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος – Αυγενάκης: «Πρέπει να απεμπλακεί η Πολιτεία από το ποδόσφαιρο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος – Αυγενάκης: «Πρέπει να απεμπλακεί η Πολιτεία από το ποδόσφαιρο»

Κυριάκος - Αυγενάκης: «Η διαδικασία που συμβαίνει στις τελευταίες μέρες, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι είναι μια ντροπή για το πολιτικό προσωπικό».

Κυριάκος – ΑυγενάκηςΟ υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ., Κυριάκος Κυριάκος, σε δηλώσεις του τόνισε πως Πολιτεία δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πως ο Λευτέρης Αυγενάκης επέλεξε να παρέμβει με αλλαγές μελών της ΕΕΑ πυροδοτώντας το κλίμα. «Η διαδικασία που συμβαίνει στις τελευταίες μέρες, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι είναι μια ντροπή για το πολιτικό προσωπικό. Η Πολιτεία δεν έχει καμία δουλειά να επιρροή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι νόμοι και οι κανονισμοί, υπάρχουν. Πρέπει να τηρηθούν χωρίς πολιτική παρέμβαση. Το γεγονός ήταν αυτό που προκάλεσε όλη αυτήν την αντίδραση.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, προτίμησε και να παρέμβει με αλλαγές μελών, άρα να πάρει και την πολιτική ευθύνη της απόφασης και αυτό, πυροδότησε μία σειρά εξελίξεων, οι οποίες θίγουν και την Πολιτεία και το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παρθούν άμεσα οι αποφάσεις να απεμπλακεί πλήρως η Πολιτεία από το ποδόσφαιρο. Είναι η μόνη λύση. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Πολιτεία δεν έχει καμία δουλειά».

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις