Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 12/2: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 12/2: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη

Γυναίκα χωρίς όνομα 12/2: Ο Φώτης προσπαθεί να πείσει την Κλειώ πως πρέπει να αποκαλύψει στη Μαρίνα ό,τι γνωρίζει για τη Μάρθα.

Γυναίκα χωρίς όνομα 12/2: Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται να είναι και οι σημερινές της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ο αστυνόμος ζητάει από τη Μαρίνα να δώσει το δαχτυλικό της αποτύπωμα κι αυτή αρνείται να δώσει δείγμα για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης προσπαθεί να πείσει την Κλειώ πως πρέπει να αποκαλύψει στη Μαρίνα ό,τι γνωρίζει για τη Μάρθα. Ένα απρόβλεπτο γεγονός φέρνει ξανά κοντά τον Αρη και την Ελλη.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς ο Νίκος αποκαλύπτει στον αστυνόμο ότι τη Νάντια Πετρίδου την αποκαλούν και Μαρίνα. Έτσι προκαλεί νέο κύκλο ανακρίσεων. Ο Φώτης συγκρούεται με τη Μάρθα και εγκαταλείπει το σπίτι της, πηγαίνοντας προσωρινά να μείνει με τη Μαρίνα και τη Μελίτη. Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά την Αθήνα, παίρνοντας μαζί της και το παιδί. Παράλληλα ο Αργύρης βασανίζεται από τις τύψεις για το παιδί του που χάθηκε. Η Κλειώ σοκάρεται συνειδητοποιώντας πως το απειλητικό γράμμα που της έδειξε ο Φώτης έχει τον γραφικό χαρακτήρα του πατέρα της.

 Γυναίκα χωρίς όνομα 12/2: Το τρέιλερ για σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις