Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλβανός έκλεβε μηχανές: Οι καταγγελίες στην Ηγουμενίτσα, οδήγησαν στη σύλληψη
ΕΛΛΑΔΑ

Αλβανός έκλεβε μηχανές: Οι καταγγελίες στην Ηγουμενίτσα, οδήγησαν στη σύλληψη

Αλβανός έκλεβε μηχανές: Από τη μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, έχουν εξιχνιασθεί πέντε κλοπές δικύκλων μεγάλου κυβισμού.

Αλβανός έκλεβε μηχανές: Έκλεβε τις νύχτες μοτοσικλέτες από την Ηγουμενίτσα και την ευρύτερη περιοχή, με σκοπό να τις μεταφέρει για πώληση στην Αλβανία. Εξ’ αιτίας της αύξησης, τελευταία, των καταγγελομένων κλοπών από ιδιοκτήτες μοτοσικλετών, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών με σκοπό την σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εν τέλει ο δράστης, Αλβανός υπήκοος, συνελήφθη μεσάνυχτα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, την ώρα που οδηγούσε την τελευταία μοτοσικλέτα που είχε κλέψει για να την προσθέσει και στις άλλες για τη συνολική μεταφορά στην Αλβανία. Από τη μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, έχουν εξιχνιασθεί πέντε κλοπές δικύκλων μεγάλου κυβισμού, κλοπές που είχαν καταγγελθεί το τελευταίο εικοσαήμερο. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αναλυτικότερα, προσθέτει η Αστυνομία, το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε έξαρση κλοπών δικύκλων στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας και για το λόγο αυτό συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης δρούσε βραδινές ώρες όπου αφαιρούσε δίκυκλες μοτοσικλέτες, με σκοπό να τις μεταφέρει στην Αλβανία προς πώληση.

Ειδικότερα, από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 17-02-2020 έως 06-03-2020, διέπραξε τις παρακάτω κλοπές δικύκλων:

Βραδινές ώρες της 17-02-2020 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από το Μαυρούδι Θεσπρωτίας, βραδινές ώρες της 18/19-02-2020 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από το Καστρί Θεσπρωτίας, βραδινές ώρες της 25/26-02-2020 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Ηγουμενίτσας, βραδινές ώρες της 02/04-03-2020 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, βραδινές ώρες της 05/06-03-2020 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Ηγουμενίτσας.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα που οδηγούσε κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις