Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία: Μήνυμα αντίστασης στη λαίλαπα του κορονοϊού
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Μήνυμα αντίστασης στη λαίλαπα του κορονοϊού

Λαμία: Κόντρα σε πολιτικούς, επιστήμονες και… ορθογραφία, Λαμιώτης καλεί τους πιστούς να γεμίσουν τους ιερούς ναούς.

Λαμία: Σε παγκόσμιο επίπεδο οι κυβερνήσεις παίρνουν μέτρα για τον περιορισμό της λαίλαπας του κορονοϊού. Οι επιστήμονες όλου του κόσμου έχουν κυριολεκτικά βουτήξει μέσα στα εργαστήρια για να βρουν το φάρμακο για την αντιμετώπισή του. Έκλεισαν σχολεία, μαγαζιά, δημόσιες υπηρεσίες. Μέχρι εδώ καλά. Αλλά όχι και ακύρωση των θείων λειτουργιών. Το τελευταίο φαίνεται ότι έβγαλε από τα ρούχα του άγνωστο μέχρι στιγμής κάτοικο της Λαμίας, που φρόντισε να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του για το ζήτημα τοιχοκολλώντας ένα κείμενο διαμαρτυρίας.

Στο συγκεκριμένο κείμενο ο άγνωστος συντάκτης τονίζει πως όλα όσα συμβαίνουν είναι απάτη των πολιτικών για να βλάψουν την ορθοδοξία. Πήρε λοιπόν την απόφαση να μας «ενημερώσει» του συμπολίτες του τοιχοκολλώντας το, όπως ισχυρίζεται, μήνυμα του Άγιου Νικηφόρου, μέσω του οποίου μας καλεί να γεμίσουμε τους ναούς και να μεταλάβουμε καθώς το σώμα και το αίμα του Χριστού «δεν κολάϊ».

Λαμία: Ολόκληρη η επαναστατική… προκήρυξη

Όλο το μήνυμα που βρέθηκε κολλημένο στο κέντρο της Λαμίας: «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΠΑΚΟΪ, ΔΕΝ ΕΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΧΤΗΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΙΣΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΓΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΒΕΤΑΙ,ΤΩ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΩ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΪ. ΕΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ Ο ΪΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΗΝΟΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΩΣΤΑΤΕΒΩ».

Ο 16χρονος S.F. ζωγραφίζει γκράφιτι με θέμα εμπνευσμένο από την προστασία από τον κορονοϊό σε ταράτσα της οδού Βουλιαγμένης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις