Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ νέα: Επανεμφάνιση έκπληξη, σαν το κορίτσι της… διπλανής πόρτας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ νέα: Επανεμφάνιση έκπληξη, σαν το κορίτσι της… διπλανής πόρτας

Μέγκαν Μαρκλ νέα: Με βιντεοκλήση από το σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Μέγκαν Μαρκλ νέα: Εμφάνιση-έκπληξη μέσω βίντεο, με μαλλιά που θύμισαν τη μαμά της έκανε η Μέγκαν Μαρκλ. Ως προστάτιδα του Smart Works, η Μαρκλ εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά γυναίκες να επιστρέψουν στην εργασία τους. Σε αυτό το βίντεο, η Μέγκαν βρίσκεται στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, φοράει κόκκινο πουλόβερ και έχει τα μαλλιά της πιασμένα μισά μισά.

Μέγκαν Μαρκλ νέα: Η σύγκριση με την Κέιτ

Η κόντρα ανάμεσα στην Κέιτ και τη Μέγκαν όχι μόνο ήταν υπαρκτή αλλά υπήρξε και θέμα διαχωρισμού ανάμεσα στις δυο τους. Η Κέιτ ήταν και είναι η αγαπημένη του παλατιού ενώ η Μέγκαν δεν ένιωσε ποτέ καλοδεχούμενη μέσα στην οικογένεια. Η 38χρονη Μέγκαν, έχει διαρρεύσει μέσω φίλων της ότι πιστεύει ισχυρά ότι αν η Κέιτ επικρινόταν διαρκώς από τον Τύπο όπως η ίδια, η βασιλική οικογένεια θα είχε παρέμβει και θα είχε αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Daily Mail που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της, η Μαρκλ δεν άντεχε άλλο αυτή την αδικία.

“Η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει πως το παλάτι δεν θα το είχε ανεχτεί αυτό και πως αυτό το ξεπερασμένο σύστημα – δηλαδή η σχέση του παλατιού με τον βρετανικό τύπο – θα είχε αναθεωρηθεί. Η Μέγκαν θα ήθελε το παλάτι να παρέμβει και να κλείσει τα βρετανικά ΜΜΕ που είναι υπεύθυνα για τα αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος της. Έγραφαν συνεχώς αρνητικά για τη Μέγκαν, αν αυτό είχε συμβεί με την Κέιτ, το παλάτι θα είχε χρησιμοποιήσει την ισχύ του και θα τους είχε βάλει λουκέτο. Η διαρροή αυτή έρχεται δέκα μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Χάρι και η Μέγκαν κόβουν τις σχέσεις τους και τη συνεργασία τους με τις τέσσερις βρετανικές εφημερίδες τις οποίες χαρακτήρισαν πηγή ψευδών δημοσιευμάτων με σκοπό να καταστρέψουν τη φήμη της Μέγκαν κακομεταχειρίζοντάς την.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις