Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Gaspar τέλος εποχής: Έκλεισε το στέκι των επωνύμων στο Ν. Ψυχικό; Τι απαντούν οι ιδιοκτήτες
ΕΛΛΑΔΑ

Gaspar τέλος εποχής: Έκλεισε το στέκι των επωνύμων στο Ν. Ψυχικό; Τι απαντούν οι ιδιοκτήτες

Gaspar τέλος εποχής: Μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, οι ιδιοκτήτες προέβησαν σε γραπτή δήλωση.

Gaspar τέλος εποχής: Μετά τα δημοσιεύματα για λουκέτο στο θρυλικό Gaspar, το cafe restaurant στο Ψυχικό που προσέλκυε celebrities και επωνύμους, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Γιώργος & Αντρέας Πιτσιλής παίρνουν θέση. Οι αδερφοί Πιτσιλή, δηλώνουν πως δεν κλείνουν το κατάστημα, αλλά απλώς παρατείνουν την αναστολή για λόγους ασφαλείας, καθώς είναι κλειστός χώρος. Με επιστολή τους στο Πρώτο Θέμα, αναφέρουν μεταξύ άλλων: “Αποφασίσαμε την προσωρινή αναστολή του ανοίγματος του Gaspar – ενός καταστήματος που στεγάζεται κυρίως σε κλειστό εσωτερικό χώρο – με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών που τιμούν τις επιχειρήσεις μας επί σειρά ετών, έως ότου οι συνθήκες στη χώρα μας το επιτρέψουν να επιστρέψουμε με ασφάλεια στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Το Gaspar λειτουργεί τα τελευταία 9 χρόνια στο Νέο Ψυχικό και πράγματι διερευνούμε όλες τις εναλλακτικές για την αναγκαία ανανέωση του χώρου, όμως σε καμία περίπτωση ως όμιλος δεν έχουμε προβεί σε καμία τέτοιου είδους ανακοίνωση τόσο προς τους πελάτες μας όσο και το προσωπικό μας. Είναι ηθική μας υποχρέωση να δηλώσουμε την αλήθεια και να διαφυλάξουμε την τιμή και την υπόσταση της επιχείρησης και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή”.

Δείτε ακόμη

Εργασιακά: Τέλος η καθολική απαγόρευση των απολύσεων

Στην Αθήνα ο Ντι Μάιο – Δυσφορία για τον αποκλεισμό των Ιταλών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις