Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Επέτειο γάμου έχει το ερωτευμένο ζευγάρι
LIFESTYLE

Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Επέτειο γάμου έχει το ερωτευμένο ζευγάρι

Ευδοκία Ρουμελιώτη - Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Αν και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, η Ευδοκία Ρουμελιώτη τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram προσωπικές της στιγμές.

Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο αγαπημένος της σύζυγος Νικηφόρο Χαραγκιώνη έχουν επέτειο γάμου και η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την Ελληνίδα ηθοποιό να ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία. Αν και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, η Ευδοκία Ρουμελιώτη τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες με την οικογένειά της από διάφορες ξέγνοιαστες στιγμές τους.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον άνδρα της γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: “Χρόνια μας πολλά φίλε της ζωής μου!!! Σ’ευχαριστω…”. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αγκαλιάζει τον σύζυγό της και εκείνος τη φιλά τρυφερά στο μάγουλο.

Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Απόδραση στην Θεσσαλονίκη για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει καθώς πρόσφατα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και αφού έκανε τις βόλτες του σταμάτησε για λίγο στον Λευκό Πύργο για να τραβήξει τις δέουσες αναμνηστικές φωτογραφίες. Εκεί, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε ένα γλυκό φιλί στον άνδρα της, πράγμα που κατέγραψε και ανέβασε μετά στον προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram. “Στο Λευκό τον Πύργο πήρα τα φιλιά του….. #thessaloniki”, έγραψε ως λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

Δείτε ακόμη

Η σύγκινηση της Κόνι Μεταξά και ο χορός με τον Λευτέρη Πανταζή
Η ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η Πάολα
Λούκας Γιώρκας: Μετά τον κορονοϊό και το lock down, “Πάμε απ’ την αρχή”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις