Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστόφορος Παπακαλιάτης Παξοί: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Έλληνας ηθοποιός
LIFESTYLE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Παξοί: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Έλληνας ηθοποιός

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Παξοί: Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στο Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα στους Παξούς.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Παξοί: Στο αγαπημένο του νησί του Ιονίου βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό δεν είναι άλλο από τους Παξούς. Ο γνωστός σε όλους σεναριογράφος και ηθοποιός δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντάς μας πόσο μαγευτικό νησί είναι οι Παξοί. Ο Χριστόφορος λοιπόν φρόντισε να τραβήξει και ένα εντυπωσιακό βίντεο από drone στους Αντίπαξους, με μουσική επένδυση το γνωστό Visions of Gideon, από την ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά σου».

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες επέλεξε την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Παξούς προκειμένου να δει τους γονείς του αλλά και για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Κάθε καλοκαίρι, αφήνει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί, όπου περνά στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

View this post on Instagram

Fantastic shot by @panoverino #repost #paxos #greece

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

View this post on Instagram

Social distancing #summer2020 Shot by @panoverino #paxos

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

Δείτε ακόμη

Τέλος από το “Πρωινό” η Αφροδίτη Γραμμέλη – Το ανακοίνωσε μέσω Facebook
Νεκρός ο πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκ
H topless φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου που… κολάζει! (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις