Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα 32 περιοχές σε ολόκληρη την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, 15/1/2019 - 14:38
Μικρογραφία

Πάρα πολλές περιοχές στη Κύπρο χωρίς ρεύμα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Κύπρο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου 32 περιοχές βρίσκονται στο σκοτάδι.

"Υπάρχει μεγάλος αριθμός βλαβών λόγω των καιρικών συνθηκών αφού αποκόπτονται δέντρα, ξεριζώνονται πάσαλοι της Αρχής Ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα να γίνεται διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας" είπε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, στην εκπομπή AlphaΕνημέρωση.

Χριστίνα Παπαδοπούλου, Εκπρόσωπος Τύπου ΑΗΚ
"Είναι μικρές βλάβες που επηρεάζουν μικρό αριθμό υποστατικών και για μικρό χρονικό διάστημα...Αποκόπηκαν αρκετοί πάσσαλοι της ΑΗΚ, Υπάρχει υπερφόρτωση του τηλεφωνικού κέντρου της ΑΗΚ...Ζητούμε την κατανόηση του κόσμου"

Συνεργεία της Αρχής δουλεύουν ασταμάτητα.

Διαβάστε Επίσης: Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση για τους σφοδρούς άνεμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Λευκωσία υπάρχουν 17 περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι διακοπές είναι στο Δάλι, στην Αγλαντζιά, Κάτω Δευτερά, Φαρμακάς, Πέρα Χωριό Νήσου, Νήσου, Σαράντι, Άλωνα, Λιβάδια Πιτσυλιάς, Αληθινού, Πλατανιστάσα, Φτερικούδι, Στρόβολος, Αγιά Μαρίνα του Ξυλιάτου, Λακατάμειαμ στο Γέρι και στους Καπεδες. 

Λευκωσία διακοπές ρεύματος

Στην επαρχία Λάρνακας 10 περιοχές βρίσκονται στο σκοτάδι. Συγκεκριμένα οι διακοπές αφορούν τις περιοχές Ξυλοτύμβου, περιοχή της Χρυσοπολίτισσας, Μοσφιλωτή, Μενεού, Αθιένου, Αβδελλερό, Τρούλλοι, Αγγλισίδες, και Αραδίππου. 

Διαβάστε Επίσης: Ντεπόζιτο δύο τόνων έπεσε από τη βάση του σε σχολείο την ώρα του μαθήματος

Λάρνακα διακοπές ρεύματος

ΑΗΚ συνεργείο

Στη Λεμεσό υπάρχουν 4 περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Οι περιοχές είναι η Άλασσα, το Πισσούρι, οι Πάνω Πλάτρες και τα Χανδριά.

Διαβάστε Επίσης: Καταιγίδες και σφοδροί άνεμοι με κίτρινη προειδοποίηση

Λεμεσός διακοπές ρεύματος

Και η Αμμόχωστος με περιοχή χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Η περιοχή που επηρεάστηκε είναι η Αυγόρου.

Αμμόχωστος διακοπές ρεύματος