Λάτρης των εξορμήεσων η 66χρονη που έπεσε από τον "Γκρεμό της Πελλής" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, 31/12/2018 - 20:40
Μικρογραφία

της Ραφαέλας Στυλιανού

Τραγική κατάληξη είχε τελικά η προσπάθεια της 66χρονης να βγάλει φωτογραφία στο "Γκρεμό της Πελλής". Η Ευη Μουσκουντή, από την Λευκωσία έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή... Τραγική ειρωνεία η Ευη υπήρξε για χρόνια μέλος των Ελεύθερων Ορειβατών Κύπρου. Όπως φαίνεται από τον λογαριασμό της στο facebook ήταν λάτρης των εξορμήσεων στα ορεινά θέρετρα και σε ψηλά σημεία.

Χαρακτηρίστηκα τα λόγια που έγραψε σε μια ανάρτησή της..«Ανεβαίνω βουνά.. κατεβαίνω σε ποταμό..σκαρφαλώνω σε δέντρα..μαζεύω μανιτάρια.. μπαίνω σε εξωκκλήσια ..κάνω και γενέθλια.. Τι άλλο??»

Όλα έγιναν χθες γυρω στις 12 και 30 το μεσημέρι όταν η άτυχη γυναίκα μετέβη στον "Γκρεμό της Πελλής" στον Κύκκο και σε κάποια στιγμή θέλησε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία... Τότε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον γκρεμό. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία..

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στο σημείο μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ»  επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό.

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Λίγες ωρες αργότερα η Ευη Μουσκουντή άφησε την τελευταία της πνοή..