Λεμεσός: Καταδίωξη και επεισοδιακή σύλληψη δύο 20χρονων για υπόθεση ναρκωτικών

Σάββατο, 16/11/2019 - 07:43
Μικρογραφία

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο 20χρονων, σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών. Η σύλληψη των δύο ήταν επεισοδιακή, αφού οι 20χρονοι, προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους και στην προσπάθειά τους αυτή, προκάλεσαν ζημιές σε τρία άλλα οχήματα.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 12 το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ, εντόπισαν αυτοκίνητο σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, επιχειρώντας να το προσεγγίσουν για έλεγχο. Όταν ο οδηγός αντελήφθη τις προθέσεις της Αστυνομίας, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, προσκρούοντας, αρχικά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και εν συνεχεία σε ένα τρίτο που βρισκόταν εν κινήσει, το οποίο και ακινητοποίησε.

Αμέσως μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη του ΟΠΕ, τα οποία είχαν ακολουθήσει από την πρώτη στιγμή το όχημα. Ο συνοδηγός του οχήματος, παρέμεινε στη θέση του και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας.

Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ η ΥΚΑΝ Λεμεσού και το Τμήμα Τροχαίας διερευνούν την υπόθεση.

Οι δύο εικοσάχρονοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εκδόθηκε εναντίον τους, διάταγμα εξαήμερης κράτησης.