Πεζή ηλικιωμένη τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λάρνακα

Παρασκευή, 9/8/2019 - 22:43
Μικρογραφία

Πεζή γυναίκα, ηλικίας 78 χρόνων, από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, τραυματίστηκε σήμερα σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη 1.25 σήμερα το μεσημέρι στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα, όταν αυτοκίνητο μάρκας SUZUKI SWIFT, χρώματος αργυρού, που κινείτο με όπισθεν ταχύτητα, στην προσπάθεια της οδηγού να σταθμεύσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε την 78χρονη.

 
Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες η οδηγός του αυτοκινήτου, εξήλθε του οχήματος της και συνομίλησε με την 78χρονη, ενώ στη σκηνή βρίσκονταν και άλλα πρόσωπα, τα οποία προσέτρεξαν σε βοήθεια της πεζής.

Όταν διαπιστώθηκε ότι η 78χρονη ήταν καλά στην υγεία της, η οδηγός του οχήματος έφυγε από τη σκηνή, χωρίς να αφήσει τα στοιχεία της ενώ κανένας δεν συγκράτησε τους αριθμούς του αυτοκινήτου.

 Λίγο αργότερα, η 78χρονη ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο χέρι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.
 

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του οχήματος ή της οδηγού του, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24804179 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.    
 
Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.