Ύποπτες ότι έβαλαν χέρι στο ταμείο του ΣΚΕ του Δήμου Αγίου Αθανασίου

Πέμπτη, 14/3/2019 - 16:22
Μικρογραφία

Στη σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 41 και 71 ετών αντίστοιχα, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό σχετικά με υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από το ταμείο του ΣΚΕ του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο ταμείο της λέσχης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε έλλειμμα περίπου 120.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία και ακολούθως μέλη της δύναμης, πέρασαν χειροπέδες σε δύο γυναίκες.

Πρόκειται για 41χρονη υπάλληλο του Δήμου Αγίου Αθανασίου και 71χρονη εθελόντρια στην παιδική λέσχη. Οι ίδιες προβάλλουν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι και διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές. 

Οι δύο γυναίκες τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από υπάλληλο, κλοπής από αντιπρόσωπο, συγκάλυψης μητρώων ή αρχείων καθώς και για αδικήματα συγκάλυψης και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να εκδοθούν εναντίον τους διατάγματα προσωποκράτησης.