Ακόμα μια παραίτηση για Μέγκαν και Χάρι-Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

Τετάρτη, 16/10/2019 - 09:06
Μικρογραφία

Παραιτήθηκε η προσωπική γραμματέας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα Κόεν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού. 

Η Κόεν, ανήκε στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας εδώ και δυο δεκαετίες και από τον Μάιο του 2018, ξεκίνησε να εργάζεται ως γραμματέας του ζευγαριού. Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του: 

«Ο δούκας κι η δούκισσα του Σάσεξ αυτό το απόγευμα δέχτηκαν την παραίτηση της κυρίας Σαμάνθα Κοέν ως προσωπικής γραμματέως τους».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, αυτή την φορά δεν έγινε με "εντολή" της απαιτητικής, όπως την χαρακτηρίζουν, Μέγκαν αλλά επειδή το επιθυμούσε η ίδια η Κόεν. Σύμφωνα με τους Times η πρώην γραμματέας τους, ήθελε να φύγει εδώ και καιρό ωστόσο άλλαξε πολλές φορές γνώμη καθώς το ζευγάρι προσπαθούσε να βρει την καταλληλότερη γραμματέα.

Η γραμματέας βρέθηκε κι η Σαμάνθα Κοέν απομακρύνθηκε, όπως επιθυμούσε, από τα βασιλικά της καθήκοντα. Κι από εδώ και εμπρός η νέα γραμματέας τους, Fiona Mcilwham αναλαμβάνει τα ... δύσκολα καθήκοντα που διεκπεραίωνε εκείνη με την ευχέρεια που της είχε χαρίσει η εμπειρία της.