Απόψε τα "σπάμε" με την Μικαέλλα Χατζηεφραίμ σε μια "Παράδοση... κατ' οίκον"

Κυριακή, 24/5/2020 - 10:12
Μικρογραφία

Το ξέρατε ότι εκτός από μαμά, τραγουδίστρια είναι και... απόφοιτος θεατρικών σπουδών; Η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ έρχεται δυναμικά στη μουσική εκπομπή «Παράδοση Κατ' Οίκον» του ALPHA Κύπρου για να ντύσει μουσικά ακόμα μία βραδιά της Κυριακής μας! Αυτή τη φορά όμως, ερμηνεύει αξέχαστα τραγούδια, αλλά μοιράζεται με τους τηλεθεατές μέχρι και γλυκές στιγμές από το υπέροχο πλασματάκι που την έκανε...μαμά!

Την Κυριακή 24 Μαΐου στις 21:15, η Βασιλική Χατζηαδάμου ξεκινάει ένα μελωδικό ταξίδι μαζί με την τραγουδίστρια Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, παρέα με τη ζωντανή ορχήστρα της εκπομπής και τον μαέστρο Νεόφυτο Νεοφύτου! Η αγάπη τους για το τραγούδι τις ενώνει, ενώ η καλεσμένη έχει να αποκαλύψει πολλά γύρω από την επαγγελματική της πορεία, τις σπουδές και τα όνειρά της!

Ο χορός, το θέατρο και η φωνητική ορθοφωνία μπήκαν νωρίς στη ζωή της και την ώθησαν να εργαστεί στην Αθήνα για αρκετά χρόνια, αφότου ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Η Κύπρος όμως, την κέρδισε για τα καλά, αφού εδώ ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και έγινε μανούλα!

Τι είναι αυτό που της έλειψε λόγω της καραντίνας; Ή μάλλον, τι θα μπορούσε να της λείψει περισσότερο, μιας και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της; Μαζί με τη Βασιλική Χατζηαδάμου θυμούνται τραγούδια που ερμήνευσε σε γνωστές μουσικές εκπομπές, σε σκηνές όπου εμφανιζόταν αλλά και κομμάτια με τα οποία συνόδευσε σπουδαίους καλλιτέχνες.

Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, μην χάσετε μία ιδιαίτερη μουσική «Παράδοση Κατ' Οίκον», αφιερωμένη σε όλους εμάς που συνεχίζουμε να μένουμε υπεύθυνοι και ασφαλείς, αλλά δεν σταματάμε να ανεβάζουμε τη διάθεσή μας με τραγούδια από καρδιάς!

Δείτε το trailer:

«Παράδοση Κατ’ Οίκον»: Κυριακή 24 Μαΐου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου.