Βασιλική Χατζηαδάμου: Τι θα δούμε στην εκπομπή "Παράδοση κατ' οίκον" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, 2/2/2019 - 14:56
Μικρογραφία

Η Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει ανανεωμένη στον Alpha Κύπρου, σε ρυθμούς παραδοσιακούς, λαϊκούς και ρεμπέτικους, με ένα ολοκαίνουργιο concept που περιλαμβάνει ένα άκρως επιτυχημένο συνδυασμό παραδοσιακών και άλλων ακουσμάτων, παιχνιδιών, εκπλήξεων και έναν επώνυμο καλεσμένο που φτάνει στο στούντιο με τη δική του εκπληκτική «τρελοπαρέα».

Η παρουσιάστρια καλεσμένη στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" μίλησε για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, "Παράδοση κατ' οίκον". που κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή, στις 21:15 στον Alpha Κύπρου. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή είναι ο ηθοποιός ΜΙχάλης Σοφοκλέους όπου σε συνιδασμό με την "τρέλα" του αλλά και τους φίλους που επέλεξε να έχει μαζί του θα χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά στους τηλεθεατές. 

Ξεκινάμε την Κυριακή και είμαι χαρούμενη γιατί στήθηκε κάτι πολύ ωραίο με πολύ διάθεση, με πολύ χαρά και με πολύ γέλιο. Για πρώτη εκπομπή επιλέξαμε τον Μιχάλη Σοφοκλέους που είναι φρενοκομείο και αυτό ήταν πέρα για πέρα καλό για πρώτη.

Είμαι περήφανη για την εκπομπή που κτίσαμε πέρσι και η αρχική μας σκέψη ήταν να το συνεχίζουμε αλλά όταν κάτσαμε να σκεφτούμε για το πως θα πήγαινε η εκπομπή και στην  ιδέα στην ιδέα βγήκε αυτό όπου θα έχουμε ένα καλεσμένο και πέντε φίλους. Χωρίζονται σε δυο ομάδες και έχουμε και μια έκπληξη για τον κάθε καλεσμένο.

Δείτε όσα δήλωσε στην Χριστιάνα για την αυριανή πρεμιέρα: