Δημητρίου: "Δουλεύει ψιλό γαζί" τον...Τρύφωνος - Η ξεκαρδιστική φάρσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, 25/1/2020 - 12:32
Μικρογραφία

Παρασκευή χθες και η τελευταία καθημερινή μέρα της έβδομάδας "έκλεισε" με "Λoύης Νight Show" και Άντζελα Δημητρίου.

H γνωστή τραγουδίστρια ξεδιπλώθηκε, μίλησε και αποκάλυψε πολλά όσο αφορά τη ζωή και την καριέρα της. Διασκέδαση, τρολαρίσματα και μια ξεκαρδιστική φάρσα της "Λαίδης" στον Τάσο Τρύφωνος, που θα του μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό.

Μετά το τρολάρισμα του Τάκη Ζαχαράτου σε προηγούμενο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής, που ενσάρκωσε την Άνζελα στη σκηνή του σατιρικού θεάτρου και "ξέσπασε" κατά του γνωστού παρουσιαστή, επειδή δεν την είχε καλέσει σε δεύτερη συνέντευξη, σειρά τώρα είχε να το "δουλέψει ψιλό γαζί" η αληθινή Ελληνίδα σταρ.

Η ίδια αυτή τη φορά πήρε τηλέφωνο τον Τάσο Τρύφωνος ζωντανά, με τον γνωστό παρουσιαστή να θεωρεί πως κι αυτήν τη φορά του κάνει πλάκα ο Τάκης Ζαχαράτος και να μην "υποκλίνεται" στη τραγουδίστρια.

Η Άντζελα συνέχιζε μέχρι να την πιστεύψει, λέγοντας ακόμη και την φράση κλειδί "Είμαι η Άντζελααα...", χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα αφού αδυνατούσε να το πιστέψει. Έτσι, μετά από κάποια λεπτά, ο stand - up comedian αποκάλυψε στον Τάσο, πως ήταν όντως η Άντζελα, με τον ίδιο να προσπαθεί να τα "καλύψει" και να προσπαθεί να "πιάσει" στη κουβέντα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: