Ε. Χατζίδου: Το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της

Σάββατο, 19/1/2019 - 10:59
Μικρογραφία

Η Ελένη Χατζίδου ενώ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε χθεσινή επίδειξη μόδας τελικά ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό δεν την «ανάγκασε» να μείνει στο σπίτι.

«Δυστυχώς δεν θα είμαι... Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, ειδοποίησα τα κορίτσια αρχή της εβδομάδας για την απόφασή μου… Να σκεφτείς ότι αυτή την ώρα που μιλάμε δίνω αίμα, κάνω κάποιες εξετάσεις πιο εξειδικευμένες. Την προηγούμενη εβδομάδα ακύρωσα και τις εμφανίσεις μου στην Καλαμάτα. Έχω ένα θέμα με το στομάχι μου, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι και δυστυχώς αναγκάστηκα να το ακυρώσω.

 

Μάλιστα φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να αποχωρεί από την επίδειξη γιατί στην ίδια εκδήλωσε θα ήταν και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά, η οποία έχει σχέση με τον πρώην της, Άρη Σοϊλέδη με την ίδια να το διαψεύδει και να δηλώνει:

 Ο Χριστός κι η Παναγία! Ποιο μυαλό σκέφτηκε ότι δεν θα πάω επειδή θα είναι η νυν του πρώην μου; Αγάπη μου, την λίστα με τα ονόματα που θα παρελάσουν την είχα από την αρχή, αλλά πέρα από αυτό αν είναι να κανόνιζα τις δουλειές μου, σύμφωνα με τέτοια πράγματα δεν θα είχα φτιάξει αυτό που έχω χτίσει μέχρι τώρα!