Η αποστομωτική απάντηση του Καπουτζίδη για τα φιλιά μεταξύ ανδρών στη Eurovision

Πέμπτη, 16/5/2019 - 15:02
Μικρογραφία

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε όσους κριτίκαραν και σχολίασαν αρνητικά τα φιλιά μεταξύ ανδρών που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του α' ημιτελικού της Eurovision. 

Διαβάστε επίσης: "H αγάπη δεν έχει... φύλο" - Το μήνυμα της Eurovision σε όλο τον πλανήτη(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την Μαρία Κοζάκου είναι οι δυο σχολιαστές της Eurovision για την Ελλάδα και κατά τη διάρκεια του Α' Ημιτελικού προβλήθηκαν φιλιά μεταξύ ανδρών όταν ανέβηκε στη σκηνή  η transgender Dana International με τον παρουσιαστή να σχολιάζει ότι «η αγάπη δεν έχει όρια».

Τα φιλιά σχολιάστηκαν έντονα στα κοινωνικά δίκτυα, με ένα διαδικτυακό φίλο του Γιώργου Καπουτζίδη να του στέλνει ένα επικριτικό μήνυμα το οποίο με τη σειρά του δημοσίευσε και έγραφε: 

«Συγχαρητήρια για εχθές που φιλιόσαντε (sic) οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα...»

Α

 

Ο Γιώργος Καπουτσίδης αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστό το συγκεκριμένο μήνυμα και απάντησε στον "Θανάση":

«Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μαλακίες σου»

σ