«Παράδοση κατ΄οίκον» με καλεσμένο τον Σώτο Γονιό και…ροκ διάθεση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, 28/5/2020 - 09:10
Μικρογραφία

Ο έντεχνος τραγουδιστής Σώτος Γονιός έρχεται με ροκ διάθεση στη μουσική εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ» του ALPHA Κύπρου, για να μας θυμίσει φοιτητικά βραδάκια, συναυλίες με τον αξέχαστο Μάριο Τόκα και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Στέφανος Κορκολής, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και άλλους πολλούς καταξιωμένους ερμηνευτές!

Την Κυριακή 31 Μαΐου στις 21:15, η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχεται μαζί με τη ζωντανή ορχήστρα της και τον μαέστρο Νεόφυτο Νεοφύτου… τον Κύπριο καλλιτέχνη, ζωγράφο και τραγουδιστή Σώτο Γονιό, μετατρέποντας το Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας σ’ ένα secret concert με ροκ νότες και μελωδίες από την κυπριακή μας παράδοση. Πώς θα γίνει αυτό το «πάντρεμα»; Η παραγωγή της εκπομπής ετοιμάζεται να δώσει την απάντηση και την ίδια στιγμή να αποκαλύψει πώς ένας ταλαντούχος τραγουδιστής συνδυάζει τη ζωγραφική και μάλιστα αρκετά έργα του έχουν εκτεθεί σε Κύπρο, Ελλάδα, Πορτογαλία και Αγγλία.

Όπως φαίνεται όμως, η μεγάλη του αγάπη και το πάθος του είναι το τραγούδι και η μουσική, αφού όλοι τον έχουμε ακούσει ζωντανά σε κάποια μουσική σκηνή στην Κύπρο. Ποιος δεν συγκράτησε την ερμηνεία του στο κομμάτι «Αύγουστος» και δεν ταξίδεψε σε μέρη όπου το μυαλό και η φαντασία μπορούν σε πάνε; 

Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, έρχεται μία αισθαντική ανδρική φωνή, γεμάτη χρώματα, καλλιτεχνικές πινελιές και αναμνήσεις που θα μας βολτάρουν με νότες χαράς από την Αμμόχωστο μέχρι και την Ελλάδα. Την Κυριακή 31 Μαΐου στις 21:15, λοιπόν, συντονιζόμαστε στον ALPHA Κύπρου, γιατί ναι μεν η άνοιξη φεύγει και το καλοκαίρι έρχεται, αλλά οι εκπλήξεις από την «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» δεν σταματούν ποτέ… Ειδικά αυτή την Κυριακή, όπου ο καλεσμένος Σώτος Γονιός ξεκινάει ένα εμπνευσμένο τηλεοπτικό ντουέτο, παρέα με τη Βασιλική Χατζηαδάμου και την ορχήστρα της!

Δείτε το trailer:

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Κυριακή 31 Μαΐου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου