"Πριγκιπική έρευνα": Μάθετε πως γνωρίστηκαν τα....βασιλικά ζευγάρια!(ΦΩΤΟ)

Κυριακή, 4/8/2019 - 16:26
Μικρογραφία

Στο πανεπιστήμιο, στο γυμναστήριο, σε ένα φεστιβάλ είναι κάποια από τα μέρη που οι γαλαζοαίματοι συνάντησαν το «άλλο τους μισό», δίνοντας μας την ελπίδα ότι κάποια ημέρα όλοι θα  μπορούσαμε να βρούμε τον «πρίγκιπα» ή την «πριγκίπισσα» μας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον συναντήθηκαν το 2001, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Η Κάθριν που σπούδαζε Ιστορία της Τέχνης, κέντρισε το ενδιαφέρον του νεαρού γαλαζοαίματου, όταν συμμετείχε σε fashion show που έλαβε χώρα, στο πλαίσιο εκδήλωσης του πανεπιστημίου. Μιλώντας για την πρώτη γνωριμία τους, ο διάδοχος του θρόνου, έχει πει: «Όταν συνάντησα για πρώτη φορά την Κάθριν, ήξερα ότι έχει κάτι ξεχωριστό. Ήξερα ότι είχε κάτι που ήθελα να ανακαλύψω».

λ΄κ,

Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος

Η πρώτη συνάντηση τους ήταν το 1934, στον γάμο της πριγκίπισσας Μαρίνας της Ελλάδας και της Δανίας και του πρίγκιπα Γεωργίου, του Δούκα του Κεντ. Η Ελισάβετ τότε ήταν μόλις 8 ετών. Πέντε χρόνια αργότερα, συναντήθηκαν ξανά στο Βασιλικό  Ναυτικό Κολλέγιο στο Ντάρτμουθ και ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν επιστολές. Το 1946, ο Φίλιππος ζήτησε το χέρι της αγαπημένης του από τον πατέρα της, βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ και τα υπόλοιπα ανήκουν στην Ιστορία!

΄λ,μ

O Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ
Για δύο χρόνια έβγαιναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μέχρι να ανακοινώσουν τους αρραβώνες τους τον Νοέμβριο του 2017. Ο πρωτότοκος γιος του βασιλικού ζευγαριού, Άρτσι, ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2019 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Σε κοινή τους συνέντευξη στο BBC, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι τους γνώρισε κοινός φίλος, τον Ιούλιο του 2017. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού, στο Λονδίνο. «Επειδή είμαι από τις ΗΠΑ, δεν μεγάλωσα γνωρίζοντας τόσο καλά τη βασιλική οικογένεια. Δεν ήξερα πολλά για εκείνον και το μοναδικό πράγμα που ρώτησα τον κοινό μας φίλο για εκείνον ήταν αν είναι καλός και ευγενικός», εξήγησε η Μέγκαν Μαρκλ για το πρώτο τους ραντεβού.

λ,κμ

Πριγκίπισσα Ευγενία και Τζακ Μπρούκσμπανκ

Γνωρίστηκαν το 2010, μέσω κοινών φίλων, κάνοντας σκι στο Βερμπιέρ. Σε αποκλειστική συνέντευξη του ζευγαριού, ο Τζακ είχε μιλήσει για τη στιγμή που συνάντησε τη γαλαζοαίματη, στις πίστες του σκι: «Κάναμε σκι και ήταν υπέροχα. Έρωτας με την πρώτη ματιά!».

λ'

Πρίγκιπας Κάρολος και πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Κάρολος έβγαινε με την αδερφή της Νταϊάνα, τη Σάρα Σπένσερ το 1977 και δύο χρόνια αργότερα, συνάντησε για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε μιλήσει για εκείνη την πρώτη συνάντηση: «Ο Κάρολος ήρθε να μείνει στο σπίτι μας. Ήταν φίλος με την αδερφή μου Σάρα. Είχε έρθει για κυνήγι». Δεκατρία χρόνια αργότερα, το 1980, ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η πριγκίπισσα στο ντοκιμαντέρ «Μέσα από τα δικά της λόγια», με τον πρίγκιπα Κάρολο είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές πριν παντρευτούν. Τελικά ο γάμος τους είχε άδοξο τέλος, όταν αποφάσισαν να χωρίσουν το 1996.

'π΄λ,

Πηγή
hellomagazine.gr