Πειραιάς: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ κοιμόνταν στα Καμίνια

Τετάρτη, 6/11/2019 - 12:24
Μικρογραφία

Τη μητέρα της ενώ κοιμόνταν μαχαίρωσε μια 14χρονη στα Καμίνια του Πειραιά, την περασμένη Πέμπτη. Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ η αδερφή του κοριτσιού που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, ενώ έντρομη η μητέρα φώναζε να σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη γύρω στις 02:00 π.μ. την περασμένη Πέμπτη όταν η έφηβη, την ώρα που η μητέρα της κοιμόνταν στο σαλόνι, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και της επιτέθηκε οκτώ συνεχόμενες φορές, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της και την άμεση μεταφορά της στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου. Τραυματισμό υπέστη και η 14χρονη από το μαχαίρι στο χέρι και το μοιρό της, η οποία όταν αντελήφθη την πράξη της πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει, ενώ η μητέρα σήμερα εξήλθε της ΜΕΘ με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Η νεαρή πριν την πράξη της έπαιζε βίαια παιχνίδια σε φορητή συσκευή, χωρίς αυτό να συνδέεται με τις μετέπειτα ενέργειές της, σύμφωνα με την αστυνομία. Στο δωμάτιο βρίσκονταν και η ανήλικη αδερφή της, που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για το περιστατικό. 

Το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, με εντολή του Εισαγγελέα. Μεταξύ άλλων, πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.