Η «κόλαση» της δεξιάς γραμμής και το φαβορί που πρέπει να αποδειχτεί

Κυριακή, 21/7/2019 - 11:12
Μικρογραφία

Ο Απόλλωνας ήταν το φαβορί κόντρα στη Ζαλγκίρις και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο και στις δύο αναμετρήσεις. Οι Λεμεσιανοί βρίσκονται πλέον μια «ανάσα» από το πρώτο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς εκτός έδρας. Στόχος και πάλι για τον Απόλλωνα να αποδείξει την ανωτερότητα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Τη Δευτέρα (23/07) ο Απόλλωνας θα μάθει τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιρλανδικής, Σάμροκ Ρόβερς. Ο Απόλλωνας θα μπει στη κληρωτίδα ως ο δυνατός και οι ομάδες που μπορεί να τύχουν απέναντι του δεν είναι σε καμία περίπτωση το μεγάλο φόβητρο όμως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Δείτε στον σύνδεσμο πιο κάτω τις ομάδες με τις οποίες μπορεί να κληρωθεί ο Απόλλωνας. 

Ας επιστρέψουμε τώρα στα αγωνιστικά. Τα πρώτα επίσημα δείγματα ήταν ενθαρρυντικά για τους ποδοσφαιριστές του Σωφόνη Αυγουστή. Η ομάδα της Λεμεσού έδειξε ότι έχει το βάθος φέτος να πετύχει τους στόχους της όμως κανείς στην ομάδα δεν θέλει να κάνει μεγαλεπίβολα σχέδια. 

Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην Λεμεσό για τον Απόλλωνα δείχνουν ότι μπορούν να ανεβάσουν σκαλί τους «γαλάζιους». Γιαννιώτας και Γκακπέ δείχνουν εξαιρετικοί στα άκρα της επίθεσης και φαντάζουν ήδη έτοιμοι να δημιουργήσουν προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Υπάρχει και ο Ενσούε που σε συνδυασμό με τον Ζοάο Πέδρο κάνουν τη δεξιά πλευρά του Απόλλωνα εφιαλτική για κάθε αντίπαλο. 

Το κεφάλαιο Πίττας είναι μια θετική εξέλιξη για τον Σωφρόνη. Ο νεαρός επιθετικός έφυγε για ένα χρόνο στο Παραλίμνι και επέστρεψε πίσω πανέτοιμος να δώσει λύσεις όποτε η ομάδα του τον χρειαστεί.