Πάει Λάρνακα χωρίς τρεις ο ΑΠΟΕΛ

Σάββατο, 11/1/2020 - 12:44
Μικρογραφία

Χωρίς να προκύπτει κάποιο απρόοπτο και χωρίς κάποιον από τους νέους στην αποστολή, ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της αγωνιστικής, κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ανακοίνωσε με το πέρας της τελευταίας προπόνησης και την αποστολή για τον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Κυριακή 12/01, 17:00). Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος (με κάρτες) Σάβιτς, όπως και οι Βιντιγκάλ, Χάνι. Εκτός έμεινε και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «γαλαζοκιτρίνων» αυτού του χειμώνα, Μίλαν Γιέβτοβιτς, αφού δεν έγινε ακόμη η εγγραφή του (κάτι που αναμενόταν).

Η αποστολή της ομάδας: 

27. Belec (GK)
99. Waterman (GK)
6. Gkentsoglou
7. Efrem
8. Souza
9. Hallenius
10. De Vincenti
11. Tamari
14. Matić
17. Jakoliš

20. Pavlović
29. Vouros
30. Merkis
33. Makris
44. Ioannou
46. Aloneftis
55. Shelis
89. Bezjak
91. Mihajlović
95. Alef

Δύσκολα αλλάζει
Σε ότι αφορά στο πλάνο, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ για την ώρα δείχνει να μην θέλει να αλλάζει πολλά και έτσι μαζεύει αρκετές πιθανότητες να δούμε την ίδια ενδεκάδα με αυτήν κόντρα στον Ολυμπιακό, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις. 

Ο Μπέλετς δηλαδή στο τέρμα, με τους Μιχαΐλοβιτς, Βούρο, Μερκή και Ιωάννου, από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή οι Σόουζα και Μάτιτς  (ή Άλεφ) με τον Ντε Βινσέντι λίγο πιο μπροστά, σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι Αλ Τάμαρι και Εφραίμ στα άκρα, με τον Πάβλοβιτς. Υπάρχει και η πιθανότητα για τριάδα Άλεφ - Μάτιτς - Σόουζα στην μεσαία γραμμή.