Σοβαρεύτηκε και πήρε το... ζητούμενο η Πάφος

Τετάρτη, 27/11/2019 - 18:00
Μικρογραφία

Η Πάφος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν φαβορί κόντρα στην Αγία Νάπα και πήρε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλλου με σκορ 3-0. Δύο γκολ για την Πάφο ο Νέμετς (53 και 66') ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Άλεξ Κωνσταντίνου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αγία Νάπα είχε τις δικές τις ευκαιρίες για γκολ όμως στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν τελικά να πάρουν το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από την πρόκριση. 

Στην επόμενη φάση έχουν ήδη προκριθεί μέσω αγώνων ο Εθνικός Άχνας (απέκλεισε τον Ονήσιλο Σωτήρας) και ο Ολυμπιακός (απέκλεισε την Ξυλοτύμπου).

Χωρίς αγώνα, ως τυχεροί της κλήρωσης του α’ γύρου, προκρίθηκαν στον β’ γύρο ο Διγενής Μόρφου, ο Ερμής Αραδίππου, η Καρμιώτισσα, η Αλκή, η ΑΕΚ Λάρνακας, η Ομόνοια Λευκωσίας και η Ανόρθωση. Επίσης, από τον β’ γύρο θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους η ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ που αγωνίστηκαν στον τελικό της περασμένης χρονιάς και η Νέα Σαλαμίνα ως ομάδα Fair Play της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη β’ φάση του κυπέλλου θα συμπληρωθούν στις 4 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή των τελευταίων τριών αγώνων της α’ φάσης.

Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τον Alpha Κύπρου. 

Ενδεκάδες 

Αγία Νάπα (Νίκος Νικολάου): Βιντόφτσεκ, Τζιωρτζής, Σαλίκ, Μελάς, Περατικός (67′ Παπαδόπουλος), Ανδρέου (75′ Αντωνίου), Κατσαντώνης, Αρτεμίου, Ελευθερίου, Μέρτακκας (81′ Μότης), Καραμανώλης.

Πάφος (Τζέρεμι Στιλ): Πέτρου, Κυριάκου, Αραγιούρι, Λελιούχιν (46′ Φυλακτού), Σιρόκ, Βαλεριάνος, Μπεσάρα, Πανός, Φιλιώτης (81′ Καμπράλ), Βα, Νέμετς (70′ Κωνσταντίνου).