Τα βλέμματα σε «ΓΣΠ» και «Αμμόχωστος - Επιστροφή»

Κυριακή, 5/1/2020 - 08:31
Μικρογραφία

Με άλλες δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta καθώς ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Ένωση στο ΓΣΠ ενώ η Νέα Σαλαμίνα τον Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος - Επιστροφή».

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας αυτό ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ένωση στις 17:00 όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» που θα έχουν για πρώτη φορά τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν στον πάγκο θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Από την άλλη η ομάδα του Παραλιμνίου θέλει να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για βαθμολογικό κέρδος απέναντι από τους πρωταθλητές.

Στις 19:00 η Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας και θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε το 2019 για να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι για πρώτη φορά χωρίς τον Εγκωμίτη στον πάγκο θέλουν με τη νέα χρονιά να κάνουν και μια νέα αρχή. 

Να θυμίσουμε ότι η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (06/01 - 19:00) με την αναμέτρηση της Ανόρθωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφο. 

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν η ΑΕΛ εξήλθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο ενώ ο Απόλλωνας επικράτησε της Ομόνοιας με 2-1 στο Τσίρειο. Στη Λάρνακα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα.