HANDBALL-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Οι ακαδημίες σε φουλ ρυθμούς αγωνιστικών εμπειριών (29 φωτος)

HANDBALL-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Οι ακαδημίες σε φουλ ρυθμούς αγωνιστικών εμπειριών (29 φωτος)

Μπορεί το Πρωτάθλημα των ανδρών στην Β΄Εθνική του Handball να ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 16/11 με τα «Λιοντάρια» του ΜΓΣ Πανσερραϊκός να ταξιδεύουν στο γειτονικό Κιλκίς όπου θα αντιμετωπίσουν τους ΑΜΣ Πόντιους Κιλκίς (ώρα 18.00), οι ακαδημίες όμως της ομάδας έχουν μπει εδώ και καιρό σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και απόκτησης αγωνιστικών εμπειριών.

Έτσι την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Συκεών, όπου αναμετρήθηκαν στα πλαίσια φιλικών αγώνων προετοιμασίας με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Φοίβου.

Το πάθος και η αγωνιστική διάθεση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των αθλητών δίνοντας την δυνατότητα στους προπονητές τους να βγάλουν πολλά θετικά συμπεράσματα πριν την έναρξη των ηλικιακών πρωταθλημάτων.

Ευχαριστίες

Οι ιθύνοντες των ακαδημιών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, θέλουν να ευχαριστήσουν με τη σειρά τους, τους γονείς που ταξίδεψαν μαζί με τον προπονητή Κώστα Αλεξιάδη, και ιδιαίτερα την διοίκηση του Φοίβου, όπως επίσης και τον προπονητή Γιάννη Μπιζέτα, για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Φωτογράφηση των ομάδων υποδομών

[embedsocial_album id=”dd9bf5f6b2eb9128517bf46da7e621febcd884f0″]