Η Ενδεκάδα του Χρ.Γιαννούλη στην Π.Ε. Σερρών

Χρ. Γιαννούλης «Το πιο ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο στην Κεντρική Μακεδονία»

Η Ενδεκάδα του Χρ.Γιαννούλη στην Π.Ε. Σερρών

Τους έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», παρουσίασε, το απόγευμα της Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Παρουσία πλήθους πολιτών των Σερρών και σε πανηγυρικό κλίμα, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την προοδευτική συμμαχία «Κοιτάμε Μπροστά» και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του Χρήστο Γιαννούλη.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης τόνισε: «Είναι τιμή και ευθύνη για εμένα να συγκροτείτε στις Σέρρες το πιο αξιόμαχο και ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο της Κεντρικής Μακεδονίας. Η προοδευτική μας συμμαχία, ο συνδυασμός «Κοιτάμε Μπροστά», δεν προσπαθεί να αποτελέσει μια ακόμα αυτοδιοικητική πρωτοβουλία. Όσο και αν σας φαίνεται μεγαλεπήβολο και μαξιμαλιστικό, στα σχέδια μας είναι να καταθέσουμε ένα υπόδειγμα ανάπτυξης και προκοπής, ταυτόχρονα με ένα πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται οι άνθρωποι, έτσι ώστε η Δημοκρατία και η Πολίτικη να ανακτήσουν και πάλι την μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών, συμβάλλοντας στην ωριμότητα της Δημοκρατίας μας»,

Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα σημαντικά προβλήματα που επί δεκαετίες ταλανίζουν την περιοχή, με βασικότερο αυτό του οδικού δικτύου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε:

«Θα μπορούσα να μιλάω επί ώρες για το τι δεν έχει γίνει στις Σέρρες, για το οδικό δίκτυο, για την αντιπλημμυρική προστασία, για τα οικοσυστήματα τα οποία παρακμάζουν και δεν αποτελούν στοιχείο ανάπτυξης. Βρισκόμαστε σε μια από τις πλέον προικισμένες γωνιές της Ελλάδας, αυτό δεν είναι μια κοινοτοπία αλλά πραγματικότητα. Πρέπει όμως να το πάρουμε αλλιώς. Είναι ευθύνη μας, απέναντι και στις επόμενες γενιές, να καταθέσουμε ένα σχέδιο παραγωγικής δραστηριότητας, ανάπτυξης και δράσεων, που θα διαμορφώσουν μια Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία ο καθένας θα νιώθει περήφανος να ζει. Κι εμείς το υλοποιούμε».

«Πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι αυτά που λέμε τώρα ως πρόσωπα και ως πολιτική παράταξη που εκπροσωπεί τον προοδευτικό χώρο και την αριστερά, να έχουμε το σθένος και την καθαρότητα να τα υπηρετήσουμε και τις επόμενες ημέρες που θα είμαστε σε θέση ευθύνης.», κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην περιφερειακή ενότητα Σερρών με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» είναι:

  1. Ακριτίδης Θόδωρος, ελεύθερος επαγγελματίας.
  2. Ανδρεάδης Ανδρέας, δάσκαλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
  3. Ανθουλάκη Φένια, συνταξιούχος (μαγείρισσα σε ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης).
  4. Αργυριάδης Νίκος, γυναικολόγος.
  5. Βελλίκη Κυριακή, δικηγόρος.
  6. Κυβεντίδης Νίκος, ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέου Πετριτσίου.
  7. Μπουρνάρης Θωμάς, επίκουρος Καθηγητής στον Τομέα Αγροτικής Οικονομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διευθυντής του Εργαστηρίου Πληροφορικής στη Γεωργία
  8. Πανιόπουλος Σταύρος, γεωπόνος, πρόεδρος Γ.Ο.Ε.Β. Σερρών.
  9. Τάσκας Αναστάσιος, Χημικός του Α.Π.Θ.
  10. Τόλα Ευαγγελία, Παιδαγωγός Προσχολικής ηλικίας και Προϊσταμένη Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Ν. Ζίχνης.
  11. Τσιρογιάννης Κώστας, εκπαιδευτικός πρώην δήμαρχος Ροδολίβους.

(Δ.Τ.)