Κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στις Σέρρες για παρακολούθηση ταλέντων και την διοργάνωση του Silver European league (57 φώτος)

Κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στις Σέρρες για παρακολούθηση ταλέντων και την διοργάνωση του Silver European league (57 φώτος)

Κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) βρέθηκε την Τρίτη 21/1 στις Σέρρες για να αξιολογήσει αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομών των σερραϊκών ομάδων βόλεϊ, αλλά και να συζητήσει με τον Δήμο Σερρών για την φιλοξενία της Εθνικής ομάδας γυναικών του βόλεϊ και της διοργάνωσης του Silver European league τον ερχόμενο Μάιο.

Το κλιμάκιο αποτελούν το μέλος της διοίκησης της ΕΟΠΕ Τάκης Καβαλιεράκης (Ταμίας), ο τεχνικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος, ο Νίκος Μποτσόρης βοηθός προπονητή της Εθνικής γυναικών, ο Παναγιώτης Λακασάς Ομοσπονδιακός προπονητής Παμπαίδων και ο Χρήστος Ντόζης υπεύθυνος ανάπτυξης.

Το κλιμάκιο παρακολούθησε προπονήσεις των τμημάτων υποδομών της ΕΛΠΙΣ στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας και του ΑΟ Σερρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Ο Παναγιώτου του ΑΟΣ στο «στόχαστρο» των Ομοσπονδιακών προπονητών

Ο αθλητής που τους ενδιέφερε να παρακολουθήσουν από τον ΑΟΣ ήταν ο νεαρός Αναστάσιος Παναγιώτου που πρόσφατα κλήθηκε και σε “camp”  κλιμακίου της προεθνικής παμπαίδων (γεν. 2005-2006)

Συνάντηση με τη Δημοτική αρχή

Την Τετάρτη 22/1 το πρωί το κλιμάκιο θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Σερρών με τον Δημαρχών κ.Σπύρο Μισιρλή (ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης βρίσκεται στην Αθήνα) και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Γιάννη Δεσποτίδη για να συζητήσουν για τις προϋποθέσεις φιλοξενίας της Εθνικής ομάδας γυναικών του βόλεϊ και της διοργάνωσης του Silver League.

Τ.Καβαλιεράκης: «Θετικά βλέπει η Ομοσπονδία του Βόλεϊ την ανάληψη της διοργάνωσης Silver European League από τον Δήμο Σερρών»

Σε δηλώσεις του στο anexartitos.gr ο κ. Καβαλιεράκης, είπε πως στην Ομοσπονδία βλέπουν με θετικό μάτι την ανάληψη της διοργάνωσης Silver League από τον Δήμο Σερρών, μετά και την πετυχημένη περσινή ανάληψη του Κυπέλλου final 4 των γυναικών και όλα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του Δήμου να αναλάβει το κόστος φιλοξενίας της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών και διεξαγωγής της διοργάνωσης (σ.σ. το κόστος υπολογίζεται σε περίπου 28.000€ που φαντάζει ελάχιστο στα οφέλη της προβολής που θα έχει ο Δήμος Σερρών, από την διοργάνωση)

Ο κ. Καβαλιεράκης σχολιάζοντας την επίσκεψη του κλιμακίου στις Σέρρες, είπε πως αυτό γίνεται στα πλαίσια εξόρμησης της Ομοσπονδίας για την ενίσχυση των ανδρικών τμημάτων του βόλεϊ όπου έχει διαπιστωθεί σημαντική υστέρηση σε σχέση με το γυναικείο. Μάλιστα η ΕΟΠΕ στα πλαίσια αυτά έχει καταφέρει να αναλάβει μια σειρά διοργανώσεων για το 2020, όπως τα προκριματικά του ευρωπαϊκού εφήβων στο Δερβένι, τα τελικά του ευρωπαϊκού παίδων στο Καρπενήσι και το βαλκανικό παμπαίδων (δεν έχει οριστεί ακόμη που θα διεξαχθεί).

Εγκώμιο για τον Ριζόπουλο

Ο Ταμίας του ΔΣ της ΕΟΠΕ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του «Πατριάρχη» του σερραϊκού βόλεϊ Κώστα Ριζόπουλου, τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας για τις Σέρρες οφείλεται σε αυτόν και στην ιστορική του διαδρομή που έχει στο άθλημα.

Το κλιμάκιο την Τετάρτη το μεσημέρι θα παρακολουθήσει στην Ελευθερούπολη της Καβάλας φιλικό παιχνίδι μεταξύ του κλιμακίου της Εθνικής Παγκορασίδων (όπου έχουν κληθεί να αγωνιστούν παίκτριες από της ΑΡΤΕΜΙΣ και την ΕΛΠΙΣ) και του ΓΣ Ελευθερούπολης.

Φωτορεπορτάζ από την παρουσία του κλιμακίου της ΕΟΠΕ στην προπόνηση του ΑΟΣ

[embedsocial_album id=”253981a67a9fd549ef52d333a349bf299b0d9402″]

(οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τη νέα φωτογραφική μηχανή Nikon Z50 που μας εμπιστεύτηκε για δοκιμή το κατάστημα Foto KLIK)