Baseus πλυστικό: Απλό design, μεγάλη χρηστικότητα!

0

Η Baseus εξερευνεί νέα «μονοπάτια» και έρχεται – για πρώτη φορά – σε επαφή με τα πλυστικά αυτοκινήτου, κάνοντάς μας μια πάρα πολύ καλή πρόταση.

Μπορεί να είναι το πρώτο της προϊόν σε αυτή την κατηγορία, ωστόσο η Baseus δείχνει για μια ακόμα φορά ότι όταν καταπιάνεται με κάτι, είναι ικανή να μας προσφέρει ποιότητα με λίγα λεφτά.

Το πλυστικό της από την πρώτη ματιά δείχνει όμορφο, με απλό και λιτό design, αλλά άκρως χρηστικό για τη δουλειά που θα το πάρετε: για να πλύνετε γρήγορα και εύκολα αυτοκίνητο/μοτοσυκλέτα κτλ.

Δείχνει σαν ένα απλό «πιστόλι» νερού, αλλά έχει πατενταρισμένο design και εργονομική λαβή από αλουμίνιο για πολύ καλύτερο κράτημα.

Έχει διπλή πίεση νερού για ακόμα δυνατότερο σπρέι, με αποτέλεσμα να προσφέρει καθαριότητα ακόμα και απέναντι σε δύσκολους ή επίμονους λεκέδες.

Στην κορυφή της «κάνης» έχει περιστρεφόμενη κατά 360ο λαβή, με κάθε γύρισμα να προσφέρει και διαφορετικού τύπου σπρέι για να αλλάζετε κατά την περίσταση τον τρόπο που το νερό θα πετάγεται στο αυτοκίνητό σας κτλ.

Στη συσκευασία – πέρα από το όμορφο πλυστικό – θα βρείτε και το καλώδιο (με επιλογές σε τρία διαφορετικά μήκη) και εξαρτήματα για να το βιδώσετε σε διαφόρων τύπων βρύσες.

Στην προσφορά του Banggood, το πλυστικό της Baseus θα το αποκτήσετε με μόλις 29,8€ χάρη στο κουπόνι: BGWGBS

Αποκτήστε το πλυστικό της Baseus από το Banggood με μόλις 29,8€!

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo