Γρεβενά

03 Δεκεμβρίου 2019 12:31 Τελευταία ενημέρωση : 03 Δεκεμβρίου 2019 21:21

Γρεβενά: Ο 45χρονος ζητά... γάμο με τη 12χρονη που φέρεται ότι αποπλάνησε!

Διάβασέ μου το...

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα γίνονταν εν γνώσει της μητέρας της. Τι λέει η ανήλικη για την πρόταση του 45χρονου.

Γρεβενά: Ο 45χρονος ζητά... γάμο με τη 12χρονη που φέρεται ότι αποπλάνησε!
-

Σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις νομικές επιπτώσεις, λίγο πριν οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών για να απολογηθεί, ο 45χρονος -πατέρας δύο παιδιών- που κατηγορείται ότι βίαζε ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων, μάλιστα με την συναίνεση της μητέρας του, φέρεται ότι ζήτησε να... παντρευτεί την ανήλικη!

Όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του 45χρονου, που συνελήφθη κατά την διάρκεια εισβολής στο σπίτι του, σε χωριό των Γρεβενών, ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ξαπλωμένος με την 12χρονη στο κρεβάτι του και ήταν και οι δύο γυμνοί - οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει να βρίσκει ανταπόκριση και από την 12χρονη, σύμφωνα με το grevenamedia.gr!

Γρεβενά - αποπλάνηση ανήλικης

Την απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση αποπλάνησης εξέτασαν από κοινού ο εισαγγελέας και ο ανακριτής μετά την απολογία του 45χρονου. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, ενώ πλήθος συγκεντρωμένου κόσμου διαμαρτυρήθηκε με συνθήματα και αποδοκιμασίες τόσο κατά του 45χρονου, όσο και κατά της μητέρας του κοριτσιού, που φέρεται να ανεχόταν έναντι αμοιβής την κακοποίηση της ορφανής από πατέρα.

Τελικώς, τόσο ο 45χρονος, όσο και η μητέρα της 12χρονης, κριθηκαν προφυλακιστέοι.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από διακριτική έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργείτο από τον περασμένο Μάρτιο, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν αναφέρει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 45χρονο στο σπίτι του.

Γρεβενά - αποπλάνηση ανήλικης

Γρεβενά - αποπλάνηση ανήλικης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO