Ηράκλειο

05 Φεβρουαρίου 2020 10:59

Ηράκλειο: ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν αεροσκάφος να προσγειωθεί

Διάβασέ μου το...

Προβλήματα στις αεροπορικές μεταφορές λόγω ισχυρών ανέμων. Τρόμος σε πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο...

Ηράκλειο: ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν αεροσκάφος να προσγειωθεί
-

Ισχυροί νότιοι άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη, γεγονός που έχει δημιουργήσει προβλήματα και στις αεροπορικές συνδέσεις.

Το πρωί οι ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν την προσέγγιση και προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Το αεροσκάφος της Olympic Air, που ξεκίνησε στις 7:00 το πρωί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε τελικά στο Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης». Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, παρά την αρχική ανησυχία τους.

Ακόμα μία πτήση, που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 10:00 το πρωί από την Αθήνα με προορισμό το Ηράκλειο, ακυρώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Προβλήματα όμως παρατηρούνται και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των ανέμων. Κλειστή παραμένει η γραμμή Κυλλήνη-Πόρος Κεφαλληνίας λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο και φθάνουν κατα τόπους τα 9 μποφόρ. Κλειστή είναι, επίσης, η γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Οι επιβάτες, οι οποίοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO