Life

28 Οκτωβρίου 2019 15:33

“Πέτα τη φριτέζα” με νέες αφίξεις, απάτες και… τρελό γέλιο!

Διάβασέ μου το...

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες στο Φτασμένο και οι ανατροπές στην ζωή των ηρώων της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

“Πέτα τη φριτέζα” με νέες αφίξεις, απάτες και… τρελό γέλιο!
-

Ακόμη δύο ξεχωριστές βραδιές, με την βοήθεια αυτήν την φορά και του Σταύρου Σβήγκου, υπόσχονται να χαρίσουν στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 οι ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1, “Πέτα τη φριτέζα”, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ, στις 21:45, αμέσως μετά από την σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” και πριν από την σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες”. Πάρτε μια ιδέα από τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου ~ Επεισόδιο 11: «Spiritual Beef Harington»

Ο Γιαννούλης Harington- Βόγλης είναι στο Φτασμένο και μάλιστα με αποστολή να επαναφέρει το μαγειρικό ταλέντο στον Κίμωνα, ο οποίος δεν τον έχει σε καμία υπόληψη λόγω των ριζοσπαστικών φρονημάτων του στην κουζίνα. Παράλληλα η Πέτρα προσπαθεί με αθέμιτα μέσα να αλλάξει την άποψη του Σωκράτη για την γκαντεμιά που του προκαλεί. Ο Λάκης παίρνει μια περίεργη στιλιστική απόφαση για χάρη της Φωτεινής και σχολιάζεται ανάλογα απ’ όλο το χωριό. Ο Μένιος βγαίνει εκτός εαυτού καθώς όλοι και όλα είναι εναντίον του και ο «ανδρισμός» αμφισβητείται. Η επιφοίτηση τελικά έρχεται για τον Κίμωνα αλλά αντί να τον ξανακάνει σεφ αξιώσεων, τον μετατρέπει σε κάτι που πάντοτε φοβόταν.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου ~ Επεισόδιο 12: Φριτέζα «ξαναζεσταμένη» του Κίμωνα

Ο Κίμωνας έχει δει το όραμα του, έχει κάνει το πνευματικό του ταξίδι και καταλήγει στον τρόπο των προγόνων του. Μεγάλες μερίδες, μεγάλες παρέες. Και η μόνη άξια συμπαραστάτης σ’ αυτό δεν είναι άλλη από την Φρίτη. Παράλληλα η Λούνα παραλαμβάνει μια ξεχωριστή «γέμιση» για τα καλαμάρια της, η οποία κινδυνεύει από κάποιον πιστό της υπάλληλο. Προσπαθώντας να γλιτώσει το πολύτιμο φορτίο καταφεύγει στο σπίτι του Αντρέα ο οποίος έχει… άγριες διαθέσεις. Ο Μένιος κάνει τη μεγαλύτερη καφρίλα του ως τώρα για να κερδίσει την Παυλίνα αλλά το μόνο που καταφέρει είναι να «τυφλώσει» τη Μαριέττα. Ο Λάκης μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τους γονείς του και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της απάτης Ζαμπέλας και Αλέκου ξεκινάει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ