Life

11 Νοεμβρίου 2019 06:31

“Πέτα τη Φριτέζα”: Τρέχουν και δεν… φτάνουν στο Φτασμένο

Διάβασέ μου το...

Σε νέες περιπέτειες μπλέκουν οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1. Πάρτε μια γεύση από τα νέα επεισόδια...

“Πέτα τη Φριτέζα”: Τρέχουν και δεν… φτάνουν στο Φτασμένο
-

Νέες περιπέτειες στα δυο καινούργια επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝτ1 κωμικής σειράς “Πέτα τη Φριτέζα”, με ισχυρές δόσεις γέλιου.

Πάρτε μια γεύση από όσα θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη το βράδυ, στις 21:45, στον ΑΝΤ1…

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 21.45

Επεισόδιο 15 : «Αστακός αλα  χειροπέδ του Κίμωνα»

Ο Αντρέας στριμώχνει τον Μαμαντού να αποκαλύψει πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα πλαστά χαρτονομίσματα και μέσα από τις αοριστίες του «καληνύχτα Κεμάλ» καταλαβαίνει την πραγματική ένοχο. Παράλληλα η Μαριέττα έχει φύγει κι έχει αφήσει πίσω της ένα Κίμωνα που αφενός δεν ξέρει που να σταθεί και αφετέρου νιώθει την καυτή ανάσα της αστυνομίας στο σβέρκο του. Ο Φίλιππος παίρνει την εκδίκηση που χρώσταγε απ’ τον Μένιο φυτεύοντας στον Αλέκο και τη Ζαμπέλα το σπόρο της αμφιβολίας για τις ερωτικές προτιμήσεις του γιου τους. Είναι οριστική η φυγή της Μαριέττας από το Φτασμένο; Ο Κίμωνας θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τον νόμο και συλλαμβάνεται.

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11.11 - ΤΡΙΤΗ 12.11

Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 21.45

«Η διεθνής  αμνηστία της Λούνας»

Ο Κίμωνας αφήνεται μυστηριωδώς ελεύθερος και στην πορεία ανακαλύπτει ότι οι διώξεις τού δεν  έχουν τελειώσει μόνο απ’ την Ελλάδα. Η ευεργέτιδα του είναι η Λούνα και παλεύει να βρει τι τρέχει με την μυστηριώδη ξανθιά κυρία γιατί έχει μπροστά του τη φάβα αλλά δεν βλέπει τον λάκκο.  Παράλληλα η Μαριέττα επιστρέφει και βρίσκει πίσω το μπλέξιμο που έχει δημιουργήσει η Παυλίνα με τα πάθη της. Λάκης και Σωκράτης συνεχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι της εξαφάνισης του συμβολαιογράφου ενώ την ίδια ώρα η Λούνα παλεύει να κάνει τον Αντρέα να ξεκολλήσει από πάνω της. Η Φωτεινή επηρεασμένη από τα γεγονότα, δίνει απάντηση- έκπληξη στον Λάκη στην πρόταση που της έκανε να συγκατοικήσουν.

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11.11 - ΤΡΙΤΗ 12.11

#PetatiFriteza


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ