Απουσία με μηνύματα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Aρκαδίας;

Απουσία με μηνύματα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Aρκαδίας;

Ιούλιος 04, 2020 - 12:29
7 σχόλια

Στην Αρκαδία περιόδευσε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ  - Προοδευτική Συμμαχία το διήμερο 2 με 3 Ιουλίου, αποτελούμενο από τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, τον Αναστάσιο Πετρόπουλο πρώην Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον κ. Χρήστο Στάικο, Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτευτή στο Ν. Αρκαδίας καθώς και εκπροσώπους της Ν.Ε. και της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Μέσα σε δύο μέρες το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Μεγαλόπολη, την Τρίπολη και την Κυνουρία, συναντώντας δημάρχους, φορείς και σωματεία, προκειμένου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαπιστώσουν τα προβλήματα των τοπικών  κοινωνιών.

Μία ακόμα στόχευση ήταν και αντιληφθούν, το κλίμα που υπάρχει γύρω από την πολιτική της κυβέρνησης, έτσι ώστε αν γίνουν εκλογές να είναι προετοιμασμένοι για την σκληρή προεκλογική περίοδο.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του βουλευτή Αρκαδίας Γιώργου Παπαηλιού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις επισκέψεις που έκανε το κλιμάκιο, σε Βόρεια Κυνουρία, Τρίπολη και Μεγαλόπολη.

Σε αυτό το σημείο βέβαια να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες μέρες, ο βουλευτής είχε βρεθεί στα ίδια μέρη και είχε συναντήσει  τους δήμαρχους του νομού, καθώς επίσης είχε επισκεφθεί τα Κέντρα Υγείας και άλλες νευραλγικές δομές.

Τα πηγαδάκια θέλουν τον βουλευτή να είναι απών,  εξαιτίας της λάθους συνεννόησης, και εξαιτίας διάφορων καθυστερήσεων που εσκεμμένα ή και μη έγιναν στην επίσημη πρόσκλησή του.

Οι διοργανωτές ίσως θεώρησαν ότι η παρουσία του βουλευτή του νομού σε αυτή την δυναμική παρουσία της παράταξης στον νομό, δεν θα ωφελούσε, τόσο το κόμμα όσο και τα αποτελέσματα αυτού του εγχειρήματος ή ίσως πίστεψαν ότι ο βουλευτής είχε ήδη μια εικόνα για το τι γίνεται στον νομό και θωρήθηκε άσκοπη η πρόσκλησή του.

Η ιστορία θα δείξει αν και κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προχωρά ενωμένος με σωστή αντιπολιτευτική γραμμή ή αν οι κινήσεις και η αποκλίσεις φανούν λανθασμένες.


7 Σχόλια

Μην ξεχνάτε πως η στάνη (πασοκικός πολτός) αυτόν ξέρει για τσοπάνη και αυτόν φέρατε για να την αρμέγει!

Ο συγκεκριμένος και πριν γίνει βουλευτής μόνος του έκανε τις δουλειές του. Τώρα αναλαμβάνει άλλος το ρόλο του!!!! Αυτή είναι η πορεια του Σύριζα Αρκαδίας. Την καθαρότητα και την ανιδιοτέλεια του Ζαχαρία δεν θα την ξαναδουμε στο χώρο αυτό!

Με κάτι τέτοια, σύντομα θα γυρίσουν στον ΣΥΝΑΠΙΣΜΟ του 2,9% που δεν έμπαινε ούτε στη Βουλή..

Γελάνε και οι πέτρες στην Αρκαδία με τον επιτέλους έγινα βουλευτής μετά από 30 χρόνια... Αν το να τρέχει και να κάνει παρεμβάσεις για την Αρκαδία που γίνεται χαμός αυτός βγάζει δελτία τύπου με αγορευσεις στη βουλή ή ενστερνιζεται άρθρα σαν το παρόν. Μπάρμπα Γιώργη δεν είσαι έξυπνος ή να το πω αλλιώς δεν τρώμε σανό

Tο ισόγειο μαγαζάκι έκλεισε! Και πούλαγε νόστιμο προιόν. Κακορίζικο εκλογικό κέντρο παλιότερα! Ο όροφος αντέχει ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.