Ελεγχόμενη στάθμευση: Τα τέλη στάθµευσης και τα πρόστιµα στο κέντρο της Τρίπολης

Ελεγχόμενη στάθμευση: Τα τέλη στάθµευσης και τα πρόστιµα στο κέντρο της Τρίπολης

Ιούλιος 15, 2020 - 21:30
29 σχόλια

Ομόφωνα αποφάσισε  Οικονομική Επιτροπή Τρίπολης να γνωμοδοτήσει υπέρ του Καθορισμού τελών στάθμευσης και προστίμων επί του Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης του Κέντρου της Τρίπολης, ως κάτωθι:

Άρθρο 6ο : Τέλη Στάθµευσης-Πρόστιµα

Για την υλοποίηση του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης θα χρησιμοποιηθούν οι ακόλουθοι μέθοδοι αναλόγως του τύπου των θέσεων στάθμευσης όπως αναφέρονται & Άρθρο 3 του παρόντος:

Α) με την χρήση αριθµημένης ξυστής «Κάρτας Στάθμευσης» προπληρώμένου χρόνου στάθμευσης, αξίας 1,00€, η οποία θα τοποθετείται από τον χρήστη σε εμφανές σημείο του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου (εμπρόσθιο παρμπρίζ) και θα έχει ισχύ για τον προβλεπόμενο χρόνο που αναλογεί στον ΤΥΠΟ (|,||) της θέσης στάθμευσης που κάθε φορά καλύπτεται,

Β) με την έκδοση κάρτας προπληρωμένου χρόνου στάθμευσης χωρίς χρονικό περιορισμό, σε χώρους στάθμευσης επί των οδών 60,00€ το μήνα ή 600,00€ το έτος, η οποία θα τοποθετείται από τον χρήστη σε εμφανές σημείο του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου (εμπρόσθιο παρμπρίζ). Το τέλος αφορά σε ένα μόνο συγκεκριμένο αυτοκίνητο του χρήστη και προπληρώνεται εφάπαξ στην έναρξη κάθε μήνα, ή στην έναρξη του διαστήματος που επιθυμεί να προπληρώσει ο χρήστης. Ο χρήστης μπορεί να προπληρώσει όσους μήνες επιθυμεί. Ανανεώνεται πριν την λήξη της ισχύος του, με ευθύνη του ιδίου του χρήστη, για όσο διάστημα προπληρώσει. (Για την έκδοση της βλέπε Άρθρο 8Ο περί έκδοσης κάρτας προπληρωμένου χρόνου στάθμευσης)

Γ) με την έκδοση κάρτας για την στάθμευση των μόνιμων κατοίκων μέσω προπληρώμένης μηνιαίας κάρτα χρέωσης 60€ μηνιαίως, για ένα μόνο συγκεκριμένο αυτοκίνητο του χρήστη στην κοντινότερη περιοχή της μόνιμης κατοικίας του. Πάνω στην κάρτα θα αναγράφεται ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος και η περιοχή επιτρεπόμενης στάθμευσης. Το τέλος αφορά σε ένα μόνο συγκεκριμένο αυτοκίνητο του χρήστη και προπληρώνεται εφάπαξ στην έναρξη κάθε μήνα, ή στην έναρξη του διαστήματος που αυτός επιθυμεί να προπληρώσει. Ο χρήστης μπορεί να προπληρώσει όσους μήνες επιθυμεί. Ανανεώνεται πριν την λήξη της
ισχύος του, με ευθύνη του ιδίου του χρήστη, για όσο διάστημα προπληρώσει. (Για την έκδοση της βλέπε Άρθρο 90)

Δ) Τέλος προσωρινής εναπόθεσης οικοδομικών υλικών σε θέσεις στην περιοχή εφαρμογής του ΣΕΣ, για χρονικό διάστημα έως 5ημέρες, στις θέσεις στάθμευσης επί των οδών εφαρμογής του ΣΕΣ, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου και εφάπαξ καταβολή τους τέλους πριν την έναρξη της τοποθέτησης. Με εκ νέου εφάπαξ καταβολή τέλους 50€ πριν την λήξη της κάθε 5ήμερης δέσμευσης επιτρέπονται παράταση και έως τρείς (3) 5ήμερες παρατάσεις.

Η αναπροσαρμογή των τελών, όταν κρίνεται αναγκαία, θα γίνεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τιμολόγηση έχει λάβει μέριμνα την διατήρηση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού, όσον αφορά στην ιδιωτική πρωτοβουλία χώρων στάθμευσης.

Έλεγχος συµµόρφωσης και Πρόστιµα:

Ο έλεγχος συµµόρφωσης των χρηστών του Σ.Ε.Σ. πραγµατοποιείται από την αρµόδια υπηρεσία του Δήµου Τρίπολης όπως αυτή ορίζεται στον ισχύοντα κάθε φορά Οργανισµό Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ) του Δήµου και αφορά:

οΤη συµµόρφωση των οδηγών προς τα προβλεπόµενα από τον Κ.Ο.Κ. για τη στάθµευση  του οχήµατος εντός της περιοχής εφαρµογής του Σ.Ε.Σ.

οΤη συµµόρφωση ως προς την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίµου από τον οδηγό του οχήµατος. Γι' αυτό το λόγο ο οδηγός πρέπει να έχει προµηθευτεί την αντίστοιχη κάρτα στάθµισης και να την έχει τοποθετήσει σε εµφανές σηµείο του ανεµοθώρακα του οχήµατος.
Η βεβαίωση και είσπραξη των προστίµων για επιδοθείσες κλήσεις λόγω παραβάσεων εντός του Σ.Ε.Σ, Θα γίνεται από τις ίδιες υπηρεσίες του Δήµου που γίνεται η βεβαίωση & είσπραξη προστίµων για άλλες παραβάσεις (Δ/νση Οικονοµικών - Τµήµα Εσόδων & Δηµοτικής Περιουσίας).

Η παράνοµη στάθµευση τιµωρείται µε διοικητικό πρόστιµο 20€.

Μόνο μία παράβαση μπορεί να βεβαιώνεται ανά όχημα ανά τρίωρο.

Ο κάτοχος του οχήµατος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από τη βεβαίωση της παράβασης, προσκοµίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρµόδια υπηρεσία του Δήµου Τρίπολης όπως αυτή ορίζεται στον ισχύοντα κάθε φορά Οργανισµό Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ) του Δήµου.

Η παράνοµη τοποθέτηση κάδων εναπόθεσης οικοδοµικών υλικών χωρίς την προηγούµενη εφάπαξ πληρωµή του τέλους πριν την έναρξη της τοποθέτησης ή ανανέωση παραµονής του στην θέση στάθµευσης, τιµωρείται µε την καταβολή 20πλασιου προστίµου του πενθήµερου τιµήµατος.

Άρθρο 110 : Δέσµευση Ειδικών Θέσεων

Το τέλος για την δέσµευση Θέσεων Αποβίβασης - Επιβίβασης Πελατών Ξενοδοχείων είναι 200€ ετησίως ανά θέση, για κάθε επιπλέον θέση των 2 πρώτων θέσεων, οι οποίες θα  βρίσκονται στην είσοδο εξυπηρέτησης πελατών και θα δίδονται ατελώς. Οι θέσεις αυτές θα προορίζονται για αποκλειστική χρήση των ξενοδοχείων και θα µπορούν να αιτηθούν έως 4 συνολικά θέσεις στάθµευσης (2 ατελώς και 2 επί πληρωµής) ανά ξενοδοχείο, µειωµένης εναλλαγής ΤΥΠΟΥ ||-Πορτοκαλί Σήµανσης. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν θέσεις στάθµευσης έµπροσθεν της εισόδου του ξενοδοχείου δύναται να δίδονται, επί πληρωµής ετήσιου τέλους, µόνο οι θέσεις επί πληρωµής δηλαδή έως δύο θέσεις στάθµευσης στο κοντινότερο δηµοτικό χώρο στάθµευσης αν υπάρχει. Οι θέσεις θα χωροθετούνται µετά από απόφαση του Δηµοτικού Συµβουλίου, κατόπιν σχετικού αιτήµατος των ενδιαφερόµενων το οποίο θα συνοδεύεται µε την άδεια λειτουργίας του ξενοδοχείου σε ισχύ, καθώς και τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Επικυρωµένο αντίγραφο του οικείου ανά κατηγορία επιχείρησης εντύπου της αρµόδιας Δηµόσιας Οικονοµικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) του τελευταίου οικονοµικού έτους, Επικυρωµένο αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας ή του µισθωτηρίου συµβολαίου του ακινήτου, θεωρηµένο νοµίµως από την αρµόδια Δ.Ο.Υ. και αίτηση του ενδιαφερόµενου µε βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής. Το σχετικό τέλος σε κάθε περίπτωση θα είναι 200,00€ ετησίως για κάθε επιπλέον θέση των 2 πρώτων θέσεων που θα δίδονται ατελώς. Οι υπηρεσίες του Δήµου θα εκδίδουν σχετική ειδική άδεια για την καλύτερη αστυνόµευση των εν λόγω θέσεων. Η άδεια θα ισχύει για ένα έτος και ανανεώνεται µε ευθύνη του δικαιούχου πριν την λήξη της.

Προσωρινή εναπόθεση οικοδομικών υλικών σε κάδους που τοποθετούνται σε θέσεις στάθµευσης που εντάσσονται στην περιοχή εφαρµογής του ΣΕΣ επί των οδών, επιτρέπεται για χρονικό διάστηµα έως 5 ηµέρες, µετά από αίτηση του ενδιαφερόµενου και εφάπαξ καταβολή του τέλους 50€ πριν την έναρξη της τοποθέτησης. Επιτρέπονται έως τρεις (3) παρατάσεις 5 ηµέρες διάρκειας έκαστη, µε την εκ νέου εφάπαξ καταβολή 10€ ανά ηµέρα χρήσης και έως συνολικού τέλους 50€ ανά 5ήµερο πριν την λήξη της κάθε 5 ηµέρες δέσµευσης. Η παράνοµη τοποθέτηση κάδων εναπόθεσης οικοδοµικών υλικών χωρίς την προηγούµενη εφάπαξ πληρωµή του τέλους πριν την έναρξη της τοποθέτησης ή ανανέωση παραµονής του στην θέση στάθµευσης, τιµωρείται µε την καταβολή 20πλασιου προστίµου του πενθήµερου τιµήµατος. Η παράνοµη τοποθέτηση ή χωρίς ανανέωση παραµονή του κάδου στην θέση στάθµευσης τιµωρείται µε την καταβολή 20πλασιου προστίµου του πενθήµερου τιµήµατος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, έπειτα από αποδειγµένη απουσία άλλης δυνατότητας, επιτρέπεται η κάλυψη θέσεων αυξηµένης εναλλαγής ΤΥΠΟΥ |-Κόκκινης Σήµανσης για το σκοπό αυτό µε την εφάπαξ καταβολή τέλους 50€ για χρονικό διάστηµα έως 5ηµέρες και δεν επιτρέπεται καµία παράταση δέσµευσης της εν λόγω θέσης.

Άρθρο 130 : Διαχείριση Εσόδων - Εξόδων.

Η διαχείριση των εσόδων και η είσπραξη των προστίµων από παραβάσεις ΣΕΣ γίνεται από την Οικονοµική Υπηρεσία του Δήµου.

Τα έσοδα διατίθενται κατά προτεραιότητα για την κάλυψη δαπανών:

. λειτουργίας του ΣΕΣ, προµήθειας εξοπλισµού ΣΕΣ,

. συντήρησης οδικού δικτύου και πεζοδροµίων εντός της περιοχής εφαρµογής του ΣΕΣ,

. εγκατάστασης της κατάλληλης οριζόντιας και κατακόρυφης σήµανσης του συστήµατος Σ.Ε.Σ., σύµφωνα µε τον Κ.Ο.Κ. όπως επίσης και την ετήσια συντήρηση του,

. µισθωµάτων ενοικίασης δηµοτικών χωρών στάθµευσης, δηµιουργίας νέων χώρων στάθµευσης κ.λ.π.

Β) Εισηγείται στο Δηµοτικό Συµβούλιο της λήψης απόφασης επί του Καθορισµού τελών στάθµευσης και προστίµων επί του Σχεδίου Κανονισµού Λειτουργίας Συστήµατος Ελεγχόµενης Στάθµευσης του Κέντρου της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

29 Σχόλια

Πάτε καλά κύριοι;;; Τους μονίμους κατοίκους της Τρίπολης τους υποχρεώνετε να πληρώνουν 60 ευρώ τον μήνα, 720 ευρώ τον χρόνο για να αφήνουν το αυτοκινητό τους στον δρόμο μπροστά στο σπίτι τους;;; Κ. Δήμαρχε κ. Σύμβουλοι αυτό συμβαίνει και στους δρόμους που είναι τα σπίτια σας ;;

Απαράδεκτη απόφαση!! Ντροπή!!!να πληρώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι για να παρκάρουν στο δρόμο????? Απαράδεκτοι και όλοι που την ψηφισαν ομόφωνα....σε ποιον πλανητη ζούνε? Τρομάζουμε να τα φέρουμε βόλτα με τα οικονομικά μας και μας φερνετε χαράτσι-για ποιο λόγο Δήμαρχε???? τι σας φταίξαμε? Οι μόνιμοι κάτοικοι δικαιούνται να παρκάρουν δωρεάν, όπως και οι υπόλοιποι κατοικοι της πόλης αυτής......

Μονο 3 σχολια για ενα τοσο σημαντικο και απαραδεκτο μετρο σε μια εποχη κρισης και αβεβαιοτητας?Μνημονια δημαρχε μεχρι να σβησει ο ηλιος.Αστους τριπολιτες να ασχολουνται με την κατσικα του γειτονια με την μιζερια τους και το κουτσομπολιο.Διπλασιασε τα τελη εγω σε χωριο μενω ,χαχαχαχαχαχαχαχ.θα παρκα3ω στο σταδιο οπως κανω και περπαταω και κανω τις δουλειες μου.

οι τιμες ειναι εξαιρετικες και απορω γιατι γκρινιαζουν οι υπολοιποι κατοικοι Μονακο. ε ενταξει, να δωσουν και οι μονιμοι κατοικοι κατι, μην τα θελουν ολα δικα τους. μιλαμε για φωστηρες και ανωτερη διανοηση τα τζιμανια που ανακοινωσαν κατι τετοιο χα χα χα χα

Οι κύριοι της επιτροπής έχουν πάει σε άλλη πόλη έχουν πάει στην Αθήνα είσαι κάποια άλλη πόλη να δουν ότι μπλε έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι και λευκό πληρώνουν αλλά πώς να πάνε ήρθαν οι βλάχοι απο τα Χώρια και νομίζουν ότι κάποιοι είναι Βλαχαδερά ήταν και βλαχαδερά θα παραμείνουν .....

Γιατί δεν φτιάχνετε και σύστημα με τηλέφωνο ή SMS για να πληρώνουμε, όπως και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού; χαρτάκια και ξυστό θα ψάχνουμε να βρούμε;

720 ευρω τον χρονο για να παρκαρουμε κοντα στα σπιτια μας σε μια πολη που βουλιαζει και σε λιγο δεν θα την επισκεπτεται κανεις!!! τελεια!!! σχεδον οσο τα καυσιμα μιας ολοκληρης χρονιας για να εχεις το αμαξι σου στον δρομο!!! ξεφτιλα!!!

09:12 Πανεύκολο. Αφού οι περισσότεροι στην Τρίπολη τα ξύνουν στις καφετέριες με το τσιγάρο στο δεξί χέρι και το φρέντο στο αριστερό, αμέσως θα το εντοπίσουν το ξυστό

Οι άλλες πόλεις του εξωτερικού πανέξυπνε 9:12 έχουν και κάποιες υποδομές, είναι διπλάσιες και τριπλάσιες σε μέγεθος, δεν είναι χωμένες μέσα σε μια γούβα, ούτε έχουν ρυμοτομία γ@@@σέ τα και στην τελική το είπες και μόνος σου. Είναι πόλεις του εξωτερικού! Γιατί μπερδεύεις την βούρτσα με την @@@τσα;

ΟΚ ρε "Νικ" δεν είναι όλοι πρωτευουσιάνοι σαν και σένα που γεννήθηκες στις όχθες του Σηκουάνα. Τσιαπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Πατε καλα εκει στον Δημο?Τι προσφερετε στην πολη και στους πολιτες της που θεκετε τοσα λεφτα για παρκιν?Τους ωραιους δρομους ?την επισκεψιμοτητα της πολης,τα παρκα.Τα τελη κυκλοφοριας των ΙΧ μας για ποιον σκοπο τα πληρωνουμε?Τελειωστε την πολη αυτη καθενας που βγαινει τις ριχνει και μια σφαιρα.

@11:53 Τι σχέση έχει το sms που γράφει ο 9:12 με την ρυμοτομία της Τρίπολης. Τόσο άσχετοι είσαστε οι διοικούντες; Κράζεις και από πάνω τον άνθρωπο.

@11.50 & 11.53 αφού σιχαίνεσαι τόσο πολύ την Τρίπολη ρε μάγκα, τι τα θέλεις τα σχόλια και γιατί τρίβεσαι συνέχεια γύρω από τα δημοτικά ? τράβα αλλού αν η πόλη μας σε χαλάει τόσο πολύ.... το παρά-κανες και φαίνεσαι κι από χιλιόμετρα ποιος είσαι και γιατί κόβεσαι....

Θα πληρώνουμε για να παρκάρουμε στο δρόμο στα σπίτια μας????? Δημαρχε???????????

Αν καποιος πληρωνει 60€ τον μηνα για συγκεκριμενη θεση,ξεπαρκαρει κ παει καποιος με καρτα κανονικα για δυο ωρες με δυο ευρω αυτος που πληρωνει 60€ τον μηνα που θα παρκαρει; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ!!! αχαχαχααααα

Πέστα γιατί έχουν ξεφύγει η πόλη είναι τελειωμένη επισκεψιμότητα μηδέν τα καφε το φυτοζωούν Και αυτοί νομίζουν που τα μηνιαία πάρκινγκ έχουν 50 € + 30 € ότι θα τους δώσουν 60 € το μήνα...Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι προβολή τους Και να το παίξουν νοματαίοι Τους ξέρουμε καλά ποιοι είναι όλοι Και αυτά που έχει γράψει πιο πάνω Νικ έχει δίκιο αφού βγάζουμε χωριάτες δημάρχους Και την παρέα τους είμαστε άξιοι της μοίρας μας

12:21 Προφανώς και μια πόλη χρειάζεται να έχει τις κατάλληλες υποδομές για να λειτουργήσει το σύστημα με τα sms. Τι το πέρασες; Απόφαση που παίρνεται σε μια νύχτα; Εδώ καλά-καλά το σύστημα λειτουργεί με δυσκολίες στα Τρίκαλα που υποτίθεται ότι είναι δήμος πρότυπο. Συγκρίνεται η Τρίπολη με τα Τρίκαλα; Για ποιο λόγο νομίζεις ότι τόσα χρόνια δεν έχει γίνει π.χ. ποδηλατόδρομος; Επειδή δεν θέλουν οι εκάστοτε διοικούντες το δήμο; Λόγω ακατάλληλης ρυμοτομίας της πόλης δεν γίνεται. Το θέμα δεν είναι να θέλεουμε να γίνει κάτι, αλλά αν αυτό, μπορεί να γίνει. Γι' αυτό λοιπόν χαλάρωσε και ξεπέζεψε λιγάκι

@12:21 Άντε πάγαινε ρε που έχετε μάθει όλοι την καραμέλα και νομίζετε ότι δεν έχουν άλλη δουλειά οι "διοικούντες" από το να γράφουν σχόλια. Υπάρχει κι άλλος κόσμος που σχολιάζει μανούλα μου

Για κάτσε ρε μεγάλε 13:00 γιατί θα μας τρελάνεις. Κι εμείς τριπολιτσιώτες είμαστε, εδώ γεννηθήκαμε, δεν διεκδικείς μόνο εσύ την εντοπιότητα αλλά δηλαδή τώρα θεωρείς ότι η Τρίπολη μπορεί να συγκριθεί με μια πόλη του εξωτερικού; Να είμαστε και ελικρινείς δηλαδή. Τι παίρνετε ρε μερικοί ληγμένα;

18:36 Επιμένεις κι όλας να στηρίζεις την πατάτα που έγραψες. Μα πόσο άσχετοι είσαστε τελικά; Δηλαδή εσύ που έστελνες στην καραντίνα sms είχε να κάνει με την υποδομή της Τρίπολης; Στηρίζετε τα λάθη μόνο και μόνο για να μην σας κάνουν κριτική τι άλλο να πεί κανείς;

18.38 εκεί που "διοικείς" εσύ, φυσικά και δεν έχεις δουλειά να κάνεις , κιόλη μέρα γράφεις στο πόρταλ και βρίζεις κι αποπαίρνεις οποιον ασκεί κριτική στο δημαρχο σου

22:17 Δεν το λέω εγώ γιατί δεν είμαι ειδικός. Το έχουν πει συγκοινωνιολόγοι, το έχουν πει μηχανικοί, το έχουν πει και οι αυτοδιοικητικοί, ότι η Τρίπολη είναι ρυμοτομικά "δύσκολη" πόλη και χωρίς τις κατάλληλες υποδομές. Το sms της καραντίνας που ήταν πανελλαδικό τι σχέση έχει με το sms που θα στείλω για να βρω ελεύθερο χώρο στάθμευσης στην Τρίπολη; Αυτό το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις; Και τι θα πει "στηρίζετε τα λάθη για να μην σας κάνουν κριτική"; Ποιοι είμαστε αυτοί που τα στηρίζουμε; Ρωτάω για να καταλάβω δηλαδή πού το πας

07:47 Ποιοι είσαστε; αΧαχαχα! Ένας είσαι, μόνο ένας, και σε ξέρουμε όλοι. Δεν υπάρχουν άλλοι να υπερασπίζονται το Δήμαρχο. Κιαν γρ΄ψω το ονομα σου θα το κόψει το πόρταλ κυριε @@@@πουλε

Άθλια απόφαση οικονομικής επιτροπής του δήμου. Να μάθουμε και τα ονόματά τους να ξέρουμε ποιοι πήραν τέτοια απόφαση για τους συμπολίτες τους. φυσικά και θα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο τρόπο του δικαιώματος μας να παρκάρουμε στα σπίτια μας δωρεάν όπως όλος ο κόσμος.

Να κοιτάξετε εκεί στο Δημαρχείο και στην ΔΕΥΑΤ (θου Κύριε) να εισπράξετε τα τέλη από τους καφετζήδες και τους λογαριασμούς του νερού από τους μπαταχτσήδες, και μετά ελάτε να μας πείτε για τέλη στάθμευσης. Δεν μπορεί να υπάρχουν δημότες Α και Β κατηγορίας, κύριε Δήμαρχε και λοιποί.. Αυτό είναι το δειγμα γραφής σας μετά από ένα χρόνο πλήρους απραξίας; Δεν το περίμενα Κώστα. Τελικά επιβεβαιώνονται όσοι τα έλεγαν από πριν

Υπάρχει λόγος που αφήνουμε τα αυτοκίνητά μας στο δρόμο εκτεθειμένα σε κινδύνους. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Δηλαδή θες λεφτά γιατί; Αν μου σπάσουν το αυτοκίνητο θα μου το πληρώσεις; Γιατί το ιδιωτικό θα μου το πληρώσει. Γι' αυτο αυτός πρέπει να παίρνει λεφτά ο Δήμος όχι. Πληρώνουμε για να πάμε σπίτι μας να κοιμηθούμε. Καλό. Μόλις έρθω για εξέταση μην περιμένεις μετρητά. Θα πεταχτώ στο αμάξι που "κάτι ξέχασα" και αντίο το πενηντάρι σου. Θα φτιάξω και τα δοντάκια μου βερεσέ και όλα καλά.

Δύο πράγματα. Πρώτον, ΔΕΝ σας ανήκει ο δρόμος μπροστά από το σπίτι σας. Δεύτερον, δεν έχει καμία σχέση το αν είναι εύκολη ή δύσκολη η ρυμοτομία μιας πόλης με την υλοποίηση εφαρμογής στο κινητό για ελεγχόμενη στάθμευση. ΚΑΜΙΑ όμως. Απλά είναι συνδυασμός αδιαφορίας και ανικανότητας.

Για τα οχήματα που έχουν δηλωθεί σε ακινησία αλλά είναι παρκαρισμένα κανονικά για πάνω από ένα χρόνο, θα γίνει τίποτα; Ντροπή τους στην Παπαρρηγοπούλου να είναι τρία στη σειρά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.