Εθελοντική αιμοδοσία στο Λεβίδι

Εθελοντική αιμοδοσία στο Λεβίδι

Μάρτιος 29, 2020 - 16:16
1 σχόλια

Η Νεολαία Λέβιδίου, σε συνεργασία με Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου  και ΚΥ Δημητσάνας, στις δύσκολες μέρες που περνάμε πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 30/03/2020  και ώρα 09:00  στο Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου.  Σε μια περίοδο με το παγκόσμιο «κραχ» στα συστήματα υγείας, πραγματικό ή επαπειλούμενο, οι εισαγωγές αίματος από το εξωτερικό θα μειωθούν αναπόφευκτα. Από την πλευρά μας οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε για την ανάγκη και την αξία αυτής της προσφοράς, θυμίζοντας ότι εθελοντική αιμοδοσία είναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ” Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις ένα χέρι βοήθειας, τότε… άπλωσέ το !!! 

Η αιμοδοσία θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των υπεύθυνων ιατρών της Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως.

Στο χώρο του Ιατρείου θα έχει γίνει πρόνοια ώστε:

Να υπάρχουν κατάλληλα μέτρα αντισηψίας.
Η αιμοδοσία να γίνεται με την παρουσία ενός μόνο αιμοδότη στο χώρο της αιμοδοσίας.
Όσοι βρίσκονται σε αναμονή, θα στέκονται στον εξωτερικό χώρο του Ιατρείου (μόνο έως 2 άτομα) και ο επόμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά για να έρθει στον κατάλληλο χρόνο.
Αποκλείονται από την αιμοδοσία όσοι έχουν συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού και δεν πρέπει να εξέλθουν από το σπίτι τους.

ΤηλέΦ. επικοινωνίας: 27960-22390 (τηλ. Περιφερικού Ιατρείου)

6978184819 (Βασ. Βαρδιάμπαση, Ιατρού ΠΙ Λεβιδίου)

6973755754 (Δημ. Ζάβου)

Πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε από τους άλλους ….

«ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ»

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που σκέφτηκε την ιδέα!! Τέτοια άτομα θέλουμε για να πάμε μπροστά σαν κοινωνία!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.