Εξόρμηση του ΣΑΟΟ στον χειμωνιάτικο Πάρνωνα

Εξόρμηση του ΣΑΟΟ στον χειμωνιάτικο Πάρνωνα

Ιανουάριος 09, 2020 - 08:44
0 σχόλια

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, ο ΣΑΟΟ πραγματοποιεί εξόρμηση στον μαγευτικό χειμωνιάτικο Πάρνωνα.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το γραφικό Δραγούνι (1050μ.). Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε ώς τον Ζυγό μέσα από καταπληκτικό μονοπάτι καστανοδάσους. Διασχίζουμε μεικτό δάσος καστάνου και πεύκου μέχρι τα Άνω Δολιανά. Στάση για τσάι ή τσίπουρο και στη συνέχεια κατάβαση από χαραγμένο μονοπάτι παράλληλα στον ποταμό Δολιανίτη (όσοι επιθυμούν μπορούν να κολυμπήσουν, με δική τους ευθύνη!). Άφιξη στη θέση Αυλοτόπι, όπου υπάρχει ο αμπελώνας και το υπόσκαφο της «νυχτερινής κυβέρνησης» του ΣΑΟΟ (αφιερωμένο στην Κνακεάτιδα Αρτέμιδα). Εκεί θα ακολουθήσει η συνήθης ευωχία. Από το υπόσκαφο και ενώ οι μισοί θα υποβαστάζουν τους άλλους μισούς, μέσω του αμπελώνα Τσέλεπου, θα κατευθυνθούμε στον επαρχιακό δρόμο Τρίπολης – Αγίου Πέτρου όπου θα μας παραλάβει το λεωφορείο για Τρίπολη. Ώρες πορείας : 4 ½ , κατηγορία : Α + .

Υπάρχει δυνατότητα, όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει δεύτερη πορεία από τα Δολιανά έως το υπόσκαφο. Η πορεία είναι διάρκειας 2 ωρών, κατηγορία Α.

Αναχώρηση λεωφορείου 08.00 π.μ. από την Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου
Β.Δεκάζου 9-11, τηλ. 2710234980, e-mail: saoo@otenet.gr

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.