Για... τουρισμό στην Τρίπολη εν μέσω «καραντίνας»!

Για... τουρισμό στην Τρίπολη εν μέσω «καραντίνας»!

Μάρτιος 15, 2020 - 15:10
2 σχόλια

Πολύ φοβόμαστε ότι χιλιάδες είναι εκείνοι που αψήφισαν τις απαγορεύσεις εξαιτίας κορωνοϊού. Ένα βήμα προτού η κυβέρνηση απαγορεύσει πλήρως την κυκλοφορία, με την απειλή της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα μας να επικρέμαται ως δαμόκλειος σπάθη, με το σύστημα υγείας μας λίγο προτού αγγίξει αντοχές, χθες έλαβε χώρα και τούτο το περιστατικό στην Τρίπολη.

Αθηναίοι επιβιβασμένοι σε τζιπ, με τα εκδρομικά τους ρούχα, σταμάτησαν μια γυναίκα στον δρόμο και την ρώτησαν αν υπήρχε τίποτα ανοιχτό για να φάνε για μεσημέρι. Η γυναίκα, έκπληκτη που δεν ειχαν πάρει μυρωδιά για τα μέτρα, ή που, ακόμα χειρότερα, θεώρησαν ότι στην επαρχία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, τους απάντησε: «Έχω φτιάξει μπιφτέκια στο σπίτι, κοπιάστε»...

Αυτό το περιστατικό, συν οι πληροφορίες μας που αναφέρουν ότι το Σαββατοκύριακο υπήρχε κίνηση στα διόδια και μάλιστα ασυνήθιστη για την εποχή του κορωνοϊού, αποδεικνύει ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού νομίζει ότι είμαστε σε διακοπές και όχι σε καραντίνα.

Μείνετε σπίτι, δεν είναι ώρα για εκδρομές.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.