Γλέντι «αλα ελληνικά» στα μπαλκόνια με «ρίξε στο κορμί μου» (vid)

Γλέντι «αλα ελληνικά» στα μπαλκόνια με «ρίξε στο κορμί μου» (vid)

Μάρτιος 29, 2020 - 16:29
6 σχόλια

Κάτοικοι της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω φαίνεται πως «ζήλεψαν» τις εικόνες από τα μουσικά μπαλκόνια της Ιταλίας και είπα να το «κάψουν» αλά ελληνικά με τραγούδια, χορό, κόρνες και χαρτοπετσέτες στον αέρα.

Με την μεγάλη επιτυχία των 90s "ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυπροληθώ" από την Κατερίνα Κούκα μια πολυκατοικία της Αθήνας άρχισε να θυμίζει μαγαζί της παραλιακής, μια ολόκληρη γειτονιά στα μπαλκόνια να τραγουδάει και όλο μαζί το σκηνικό αυτό να γίνεται ένα ξεχωριστό viral.

Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους της συγκεκριμένης γειτονιάς, άρχισε να χορεύει πάνω σε ένα πεζούλι, με τους γείτονες να του πετάνε χαρτοπετσέτες και να τον αποθεώνουν σε μια μοναδική στιγμή το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου.

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ποσο θα μας ξευτιλισουν ακόμα. Μιλάμε για κατάντια. Να ζεις τη ζωή πλέον στο μπαλκόνι και να το απολαμβάνεις κιόλας. ΕΜΕΤΟΣ

Με την ίδια λογική ξεφτιλισμένοι ήταν και όσοι πολέμησαν για την πατρίδα μέσα σε χαρακώματα τίγκα στις λάσπες και την βρωμιά. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Εκτός τόπου και χρόνου είστε μερικοί. Ψεκασμένοι όσο δεν πάει. Κομήτης θα πέφτει στην Γη και εσείς θα λέτε ότι είναι συνωμοσία του Σόρος.

,όχι ο μετεωρίτης δεν είναι Συνομωσία του Σόρος ,ότι όμως έχει δεμένη την προηγούμενη κυβέρνηση και αυτή είναι γεγονός

Καλα ρε Παύλε εδώ πάμε για σίγουρο θάνατο στην οικονομία, θα πεθάνουμε όλοι για να μην πεθάνει το 1% αν πεθάνει ρε δεν πάτε να γα.......ε

@11:06 - Για κανένα σίγουρο θάνατο στην οικονομία δεν πάμε, σταματήστε να πιστεύετε και να αναπαράγετε μπούρδες από τα δύο πολιτικά άκρα. Αν δεν κάναμε τίποτα για τον ιό το ποσοστό θνησιμότητας θα ήταν από 1-4%. Μιλάμε για 30.000-430.000 θανάτους ανάλογα το ποσοστό του πληθυσμού που θα νοσούσε. Εσένα δεν σε νοιάζει, την τεράστια πλειοψηφία των πολιτών όμως την νοιάζει. Πες μου τώρα το επιχείρημα και για την γρίπη να γελάσουμε.

Παυλακο λουκουμά αν σε είχε μαντρώσει σπίτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χτυπιόσουν και θα είχες σπάσει την καραντίνα πρώτος .Τωρα σαν γνήσιο κομματόσκυλο και δυστυχής ανθρωπάκος με παρωπίδες έχεις σηκώσει μπαϊράκι ταχα μου ταχα μου για την δημόσια υγεία ,τώρα τους πήρε ο πόνος ; Και την ίδια ώρα 26 κλειστές δομές για λαθρο και εποικισμό της Μακεδονιας ρε άθλιοι προδοτες ,διάλυση όλων των εργασιακων σε μια νύχτα ,το φιλελεύθερο μοντέλο που ονειρεύεσαι με 60% μείωση μισθών και γενική νέκρωση του ιδιωτικού τομέα ρε δυστυχηδες αχυράνθρωποι !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.