Η απόκρουση της χρονιάς από τον Κοζιώτη (vid)

Η απόκρουση της χρονιάς από τον Κοζιώτη (vid)

Ιανουάριος 25, 2020 - 19:02
2 σχόλια

Ο Παναγιώτης Κοζιώτης έγινε Superman για τον Πανθυρεατικό και ήταν στους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του στην νίκη με 2-1 επί του Ερμή Μελιγούς στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας.

Ο Ερμής Μελιγούς στο 60ο λεπτό έχει ισοφαρίσει με τον Κατσίρη έχοντας το μομέντουμ του αγώνα. Στο 67ο λεπτό έπειτα από κόρνερ της φιλοξενούμενης ομάδας η μπάλα στρώθηκε στο ποδι του Κατσίρη σχεδόν από το σημείο του πέναλτι με τον Κοζιώτη να απογειώνεται και να κάνει μια μυθική επέμβαση κρατώντας όρθιο τον Πανθυρεατικό.

Την στιγμή που η ιαχή "γκολ" ψέλλισε από τα χείλη των ανθρώπων της Μελιγούς ο έμπειρος κίπερ από την Αργολίδα πραγματοποίησε την απόκρουση της χρονιάς ενστικτωδώς και με το ένα χέρι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο ενεργητικό του Παναγιώτη Κοζιώτη υπάρχει ακόμα μία τεράστια απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο σταματώντας εξ' επαφής τον Κώστας Μπάρλα δείχνοντας τα αντανακλαστικά του.

Δείτε στο βίντεο ξανά και ξανά την εκπληκτική απόκρουση του Παναγιώτη Κοζιώτη!

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η απόκρουση της χρονιάς από τον Κοζιώτη


2 Σχόλια

Το γκολ της χρονιάς που πέτυχε ο κατσιρης που είναι ? Συγχαρητήρια παικταρα κατσιρη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.