Κανονισμός ύδρευσης: Τα πρόστιμα στον Δήμο Μεγαλόπολης

Κανονισμός ύδρευσης: Τα πρόστιμα στον Δήμο Μεγαλόπολης

Ιούλιος 04, 2020 - 19:00
0 σχόλια

Καθορισμός προστίμων προβλεπόμενων από τον Κανονισμό Χρήσης και Λειτουργίας Συστημάτων Ύδρευσης Δήμου Μεγαλόπολης.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μεγαλόπολης σε συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα και εισηγείται στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την λήψη σχετικής απόφασης, η οποία θα αποσταλεί στο Δ.Σ., με αντικείμενο την επιβολή προστίμων για παραβάσεις του άρθρου 20 του Κανονισμού Χρήσης και Λειτουργίας Συστημάτων Ύδρευσης του Δήμου Μεγαλόπολης, ως κατωτέρω:

1. Σύνδεση παροχής, στην οποία δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί υδρομετρητής ή όταν αυτός έχει αφαιρεθεί με ενωτικό σωλήνα, υδρόμετρο ή άλλο τρόπο, χωρίς να έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία:
Πρόστιμο : 500,00€

2. Αυτόβουλη σύνδεση ιδιωτικής παροχής και λήψη νερού από κρουνούς πυρόσβεσης και κρουνούς ποτίσματος δημοτικών ή δημοσίων κήπων για χρήση διαφορετική από εκείνη για τη οποία έχουν τοποθετηθεί:
Πρόστιμο : 300,00€

3. Χορήγηση νερού σε άλλο ακίνητων πλην του υδρευόμενου, εκτός εάν τούτο έχει-κατ’ εξαίρεση- επιτραπεί από τον Δήμο, για ειδικούς λόγους
Πρόστιμο : 250,00€


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.