Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι του Πανθυρεατικού με τον Ερμή Μελιγούς (vid)

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι του Πανθυρεατικού με τον Ερμή Μελιγούς (vid)

Ιανουάριος 25, 2020 - 20:08
0 σχόλια

Το ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας και της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τον Ερμή Μελιγούς βρήκε νικητές τους Αστρινούς με σκορ 2-1.

Αμέσως μετά το τέλος της συναρπαστικής αυτής αναμέτρησης στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν οι δύο προπονητές Γιώργος Κολιατσόπουλος και Κώστας Καλογιαννίδης αλλά και οι Παναγιώτης Κοζιώτης και Βασίλης Δριμούρας από πλευράς Πανθυρεατικού και ο Βασίλης Κατσίρης για τον Ερμή Μελιγούς.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανθυρεατικού Γιώργος Κολιτατσόπουλος  στάθηκε στην αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών του και στην θέληση που είχαν για να πάρουν την νίκη ενώ ο προπονητής του Ερμή Μελιγούς Κώστας Καλογιαννίδης στην προσπάθεια αλλά και στις λεπτομέρειες που έλειψαν από την ομάδα του.

Οι Κοζιώτης και Δριμούρας για τον Πανθυρεατικό  αναφέρθηκαν στην σημασία της νίκης για την συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ ο Κατσίρης για την προσπάθεια του Ερμή Μελιγούς αλλά και την διάρκεια που χρειάζεται να έχει μια ομάδα την εφετινή σεζόν.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστικών του ντέρμπι του Πανθυρεατικού με τον Ερμή Μελιγούς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.