Στον τελικό της Super League με την Κ17 του Ολυμπιακού ο Χάρης Κατσογιάννης

Στον τελικό της Super League με την Κ17 του Ολυμπιακού ο Χάρης Κατσογιάννης

Ιούλιος 04, 2020 - 18:24
0 σχόλια

Ο τελικός του ηλικιακού πρωταθλήματος Κ17 της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό βρήκε νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην διαδικασία των πέναλτι έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 3-3.

Στον τελικό υπήρχε και Αρκαδική παρουσία και αυτό ελέω του Χάρη Κατσογιάννη ο οποίος είναι στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αποτελεί έναν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας Κ17 των ερυθρολεύκων.

Ο Χάρης Κατσογιάννης πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά και έδειξε πως η εξέλιξη του είναι συνεχόμενη καθώς εκτός από τις πολύ καλές του εφανίσεις με την Κ17 του Ολυμπιακού ο ταλαντούχος Αρκάς κεντρικός αμυντικός είναι και διεθνής με την Κ17 της Εθνικής Ελλάδος.

Στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Χάρης Κατσογιάννης αγωνίστηκε και μάλιστα ήταν και εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε στην διαδικασία ωστόσο η ομάδα του δεν τα κατάφερε με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο.

Η κούπα μπορεί να μην πήγε τελικά σε Αρκαδικά χέρια παρόλα αυτά όμως ο Χάρης Κατσογιάννης είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κ17 του Ολυμπιακού και μια μεγάλη ελπίδα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και σίγουρα θα έχει κι' άλλες ευκαιρίες στο προσεχές μέλλον.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.