Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Αργολίδα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Αργολίδα

Ιούλιος 04, 2020 - 18:40
0 σχόλια

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (3.7.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθησαν, σήμερα (4.7.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -2- ναρκωτικά δισκία, κατσαβίδι, ξύλινο στiλιάρι, συνολικού μήκους -80- εκατοστών καθώς και μία (1) ξύλινη βέργα (μαγκούρα), συνολικού μήκους -85- εκατοστών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, σήμερα (4.7.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.