Συνεχίζει με Σπύρο Λαγό ο Μαντινειακός

Συνεχίζει με Σπύρο Λαγό ο Μαντινειακός

Ιούλιος 01, 2020 - 22:06
0 σχόλια

Ο Σπύρος Λαγός θα βρίσκεται και την νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο του Μαντινειακού με τον νεαρό τεχνικό να έρχεται σε συμφωνία και να ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα και για την καινούρια περίοδο.

Η πρώτη προπονητική χρονιά του Σπύρου Λαγού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με τον Μαντινειακό αφενός να φτάνει στον αρχικό στόχο της παραμονής με σχετική άνεση και αφετέρου να πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία όντας ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο με συγκεκριμένες αρχές στην φιλοσοφία και το παιχνίδι του.

Έχοντας ως βασικό άξονα τις βάσεις που μπήκαν από την περσινή χρονιά ο Σπύρος Λαγός θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην εξέλιξη του ποδοσφαιρικού γκρουπ του Μαντινειακού στοχεύοντας στην δημιουργία μιας εκ νέου ανταγωνιστικής ομάδας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Σπύρος Λαγός δεν θα έχει στο πλευρό του τον Γιώργο Σπανάκη ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον Μαντινειακό την νέα σεζόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.